Drum Roll Please...

Ja, vad har hänt sen sist ja skrev? Lite allt möjligt tror ja, sen sista inlägget har det ju varit fika me tjejorna i klassen, trevligt trevligt, sen har det varit klätterhallen, Streetdans, vilket är hur kul som helst är så glad att ja började med det, absolut inget ja ångrar. hänt mer?? jo har köpt ett par nya adidas skor, vita skit fina=D jaja ja vet att ja är en skonörd, men ja är tjej och snart 18, behövs det sägas mer??? trodde väl inte det.


Idag har man sovit för det var ingen skola, utan var hemma o sov, och sen plugga ja faktiskt en stund, fick även reda på att det bara är iv i morgon YES, har även varit i klätterhallen idag, kul som alltid, kommentarerna idag:

O - Namn som ska stå på kortet?
M - Mathilda Sjögren.
J - Sjögräs.
M - Ja sjögräs, haha.
O (tänker) "hmm sjögren eller sjögräs."
M - Vart det jobbigt nu?
O - Hihi

XDXDXD kunde inte blivit roligare:D haha föresten var och klättrade i tisdags med roligaste händelsen då var att vi tre var väldigt trötta och väldigt flumma, det hela slutade med att vi vart får, ett rosa/blått, ett bajsbrunt och ett naket får. 
Snabb sammanfattning:  Rosa får har snått Blåa fårets ull och gjort sig en tröja och väntar på att blåa fåret, som nu är ett naket får ska få mer ull så rosa fåret kan få ett par blåa byxor, medans Mathilda (Gullig och bajsbrun) är kär i Edward ( liten, gullig och svart).. haha

JA så det kan gå när man är övertrött och går till klätterhallen:P och just det, din lilla hockypuck, det är ju visst sant, din lilla lilla hockypuck, du ska då allt få för du är en sådan hockypuck.

Haha men nu ska ja lägga mig och läsa klart, eller försöka läsa klart svenska boken. vilket är en väldigt trååååkig bok. men måste man så måste man.

XOXO

ClimberGirl<3<3

(PS. kanske bara kanske är dt något....*Godis* alltid kul att tänka på Goldfish. DS)
Photobucket 2008-01-31 @ 23:34:01 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Smile, It makes people wonder what you're thinking.

Jag orkar inte mer nu, snart tar det slut, snart åker ja in i "bumpen" istället för över hjälp=(

inge kul dt här, hade iallafall kul igår, först stan me Tilda sen klätterhallen. Hehe men vart lite besviken att ******* inte var där, ingen av dem var där faktiskt, lite tråkigt men annars var det kul=), idag, gick upp klockan sex föratt hinna till vattengympan och det gjorde jag, sen han jag till matten men geografin strunta jag i idag för ja mår så himla dåligt för tillfället...örk vill inte må så här. får se om Emma hör av sig sen då, hoppas det, vill komma bort hmifrån ett tag.

xoxo

ClimberGirl

Photobucket 2008-01-24 @ 12:52:07 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Today it's time for...

Ja vad är det dags för, jag vet att ja ska åka o klättra om någon timme, ska bli kul, undra vilka som är där idag:P haha man kan ju alltid hoppas att någon rolig typ är där =P tsss, om ni vet vem man syftar på. haha

Gaah, hur många gånger har du ringt nu på morgon, snark börjar bli trött på dina samtal, varenda eviga helg morgon, att du orkar..örk men ja, nu ska ja sätta mig o käka fruksost, köra mig i ordning o sen sticka o klättra. kanske kan upptadera när ja kommer hem sen, för just nu är ja inte direkt på blogg humör.

Vi ses på klätterhallen=P

XOXO


ClimberGirl
Photobucket 2008-01-20 @ 10:41:52 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

No Brains Left Behind

That's for sure...Ja klättring idag me Tilda, ska bli kul, ska bli ännu roligare och se vilka personer som är där på onsdagar, brukar ju annars gå dit på torsdagar, men ja det blir intressant, dagen ida börja me att man fick skynda upp ur sängen för att hinna göra sig i ordning o göra engelska läxan, kom ialla fall i tid vilket ja inte trodde jag skulle göra men det gjorde ja, sen var det stormöta satt nästan och somna, var rätt så lång tråkigt. sen var det svenska, gick igenom texterna idag, inget kul, sen mentorstid, ytterliggare Zzzzz, sen var det lunch o sen var det hem.

Nu sitter ja här hemma och funderar på om man skulle ge sig ner till stan innan klättringen eller om man bara ska sitta här hemma tråka fram tills det är dags att sticka. Aja får se hur det blir, kan ju säga att dt blir kul att uppdatera senare, då lär man nog få lite intresse. HA

xoxo

ClimberGirl<3
Photobucket 2008-01-16 @ 14:21:12 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Life Lies alot...

Grr, va irriterade ja blir på sånt här, vilken dag, visserligen börja dagen bra, för mattelektion gick dubbelt så bra som den brukar, specielt när man sitter o jobbar me tillämpningar. Sen var det ju idrott, kul? hmm, lite, vore ja kanske bättre på handboll skulle det säkert vara roligt, ja gillar vissa bollsporter som ja fattar men i andra går det bara åt ett håll, o dt e inte rätt håll, sen var det Samhäll, vilken lång tråkig lektion, hälften utav klassen sitter o pratar via sms, o aa märker läraren ngt? nej, sen skulle man ju träffat o träna me mia men hon "glömde" visst kläderna, mm undrar lite där. aja, uppdaterar när ja e på bättre humör...

xoxo
ClimberGirl<3
Photobucket 2008-01-15 @ 16:18:00 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

TÄVLING KENZA.BLOGG.SE

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."
Photobucket 2008-01-13 @ 22:41:04 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

"You can't be old and wise if you're never young and crazy."

Yeah, var ett tag sen ja uppdatera, men det som hänt i helgen är väl, i fredags, körde första gympa passet för i år, fick verkligen träningsverk i benen dagen efter, träffa även Kajzo, I Lördags var det klättring me Tilda o Malin, dt var kul vi klara den nya röda hörn banan o den nya mupp banan på övervåningen, skoj, sen efter det drog ja hem käka o sen stack på filmkväll hos Mathilda, kul, pizza, mineralvatten o bara komedier:D kan inte bli så mkt bättre:D haha i dag var ja på stan o shoppa lite, köpte ett par jeans, ett linne, en hoodtröja, ett par örhängen och ett halsband, köpte även en ny hårinpackning som jag oxå använt, va skönt håret känns nu:D

imorgon är det skola, sen blir det Gymmet me Mia, och just det ska anmälla mig till att börja dansalagers:D
men nu ska ja sätta mig o se Boston Legal, skriver väl mer imorgon.

XOXO


ClimberGirl<3
Photobucket 2008-01-13 @ 22:33:57 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Dansa eller inte dansa? Det är frågan.

Ja, nu ligger jag här i sängen och funderar på om man skulle börja dansa på lagers, men är det bra där?
har för mig johanna dansar där så ja får väl fråga henne=P hehe... skulle vara kul att göra något mer än att bara klättra, visst älskar ja att klättra men jag behöver göra flera saker i veckan=D ja är rätt så spralig av mig=) hehe men ja får se, just nu lutar ja mycket åt att börja men ska nog sova på saken.
image36
Imorgon, skola börjar 11.00 sov morgon ingen Samhäll nämligen så ja börjar med Matematik C, sen är dt pass på friskis, undra om man inte ska gymma lite efter, MARIA! får höra om du kan hänga med så dt blir lite kul. Haha.
nä men nu ska ja dra o se om ja kan komma på något att ta med o käka i morgon innan friskis passet, eftersom ja var hos tandläkaren idag värker mina tänder o ja kan inte tugga. =( buhh...

XOXO


ClimberGirl<3

Photobucket 2008-01-10 @ 20:49:38 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

No Brains Left Behind

Ja, jäkla blogg.se gjorde så ja inte kunde uppdatera när ja kom hem så ja skriver om igår nu.
Hade kanska så bra dag igår även om ja inte gillar Svenska o Engelska B, dt handlar ju fasan bara om littraturhistoria, vilket får mig att tänka, Gäsp nu sover ja, Zzzzzzzz Men Psykologin var rolig, ir så var det för alla var så himla trötta=P haha men våran lärare upptäckte tydligen att det är mode att använda halsdukar, vilket var bara för jag o Jens tydligen hade på oss dt under lektionen. Åh tydligen så slutar Psykologi A efter Sportlovet. de goda nyheterna är att fördjupningen i gym o friskvård drar igång efter, men mer om det senare:P Efter skolan igår åkte ja hem till Emson o lira El-gitarr, skit kul sen lärde jag henne Algebra, jag är visst en väldigt bra förklare när det kommer till matte B=D Bra att du kan det nu ialla fall. Sen åkte man hem, lade upp lite bilder på bdb. [ClimberGirl.bilddagboken.se] just det sen kolla ja på det senaste avsnittet av Gossip Girl väldigt bra måste ja säga, älskar serien, älskar böckerna=D behöver jag säga att det är mitt beroende efter klättring o musik?
trodde väl inte det=P

Idag! Skolan börja me Gym o friskvård klockan 8. kul morgon faktiskt, träffa Malin, som jag klättrar med, o Helena från Marilyn, såg även Veronica från förra klassen men han inte hälsa, önska ja gjorde det men då skulle ja kommit sent till Gym o friskvården. Där pratade vi om fördjupningen, Monkan lova mig att hon skulle se till så jag fick klättring, så jag slapp skriva ett andra handsval=D vilket var skönt, så efter sportlovet fem veckor klättring, behöver jag säga underbart, och just det på Torsdag nästa vecka kommer jag att få ha Vatten gympa, ännu något att bli glad över. efter det tänkte jag plugga matte men det gick inte så bra för jag satt och snacka med Linn från Ns2:an vilket var trevligt, sen när hon gick o jag skulle återgå till matten kom Linn i klassen o satte sig så då börja ja snacka me henne, sen kom det andra i klassen så matten fick ju vänta till lektionen, vilket inte gjorde så mycket för jag fick väldigt mycket gjort under lektionen, är klar med den här och nästa veckas planering=D yes måste säga att jag är glad och lite stolt över mig själv som klart det=P.  Efter matten var det Geografi, jag och Clara ska skriva om Australien, kul? hmm nja lite kanske, intressant att lära sig mer om landet man vill åka till. Efter det stack ja hem o käka o sen ner till Tandläkaren, så nu har jag ont i munnen, ajajajajja. men vad ska man göra?

Nä nu ska jag gå o filma lite, skriver kanske senare om det funkar...


XOXO

ClimberGirl<3
Photobucket 2008-01-10 @ 16:02:24 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

School Lies

Ja, jag har över levt ytterliggare en skoldag,med nöd o näppe, kom nämligen försent i morse, men som tur var Anna sjuk så hon märke ju inget ;Phaha, skönt det, så fick sitta med andra klassen sista stunden av den lektionen:P me den väldigt braiga läraren David=D sen var det idrott, man skulle visst ha haft med sig kläder:S skäms för att ja klanta till det men tar igen det nästa vecka=D Fick faktiskt glada nyheter under den lektionen.
Det var nämligen så att Rita sa att klättringen som man kan välja på gym o friskvård är i klätterhallen=D=D=D kan inte bli mycket bättre, eller jo, dt kan det ju om ni vet vem man hoppas på är där när ja kommer o vara där: haha, längtar till på söndag, klättring, "De" är säkert där då:D thihi, men sen var det lunch, ja husmanskost, gott? nja men dt funka. Sen drog Samhäll B igång, ska tydligen jobba me Kenya o hur dt går med det landet o.s.v. Satt sen när de andra gick o prata me läraren, vart lite sur över en kommentar angående mig o mina glasögon, tack för den din lilla taskmört. Grr. inte särskilt snällt enligt mej men jaa. Nu väntar ja på att åka o handla ska gå och under väntan ska ja ta mig lite god chokladmos=P...

...mer roligt skriver ja senare när ja får tid sen...

                                                                                Puss o Kram Vi ses på stan

XOXO

ClimberGirl<3
Photobucket 2008-01-08 @ 15:22:09 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Do Tell

Ja, idag blir det dag två i skolan, kan meddela redan nu i natt att ja mår piss, men visst måste till skolan i morgon o ha matte C, idrott o hälsa A o va e dt mer, jo Samhäll b börjar, me, japp Zzzzz läraren, god natt kan säga att man sov egenom hans geografi lektion igår. urk o nu samhäll b, aja det är i alla fall inte så svårt att få bra betyg. men det vet ju alla som redan haft samhäll a me honom.   Ett ord, Siemens, japp för de som vet, aa behöver inte säga mer, hatar verkligen men vad ska man göra byta?  haha, nää men man ska väl ta o försöka sova lite så man orkar me skolans tre lektioner i morgon, längtar till efter skolan, mormor ska ja göra eget godis behöver ja säga mer en mums skulle inte tro det. föresten kolla nyss egenom några kataloger, ellos o dom där, för en gångs skull fanns det faktiskt kanske mycket snygg jämfört med förra året i alla fall, någon mer som tycker som ja?

Nu säger ja bara god natt så uppdaterar ja mer efter skolan, hoppas det händer något intressant man kan blogga om,som dt inte annars skulle annars. haha

XOXO


ClimberGirl<3

Photobucket 2008-01-08 @ 00:18:05 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

För Det Är Jag Värd...

Ja första skoldagen för iår av klarad, kanska tråkig måste ja säga har gäspat mig egenom dagen stort sätt, tyckte inte om den här dagen för utom sista lektionen, jag o Tess hade lite kul under körsången när först hennes mobil ringer, sen ringer min, sen ringer hennes igen o sen min, mot slutet sitter vi båda o skriver sms, ja kanske inte låter kul men är man övertrött blir nästan allt kul när det händer...Men ja säger bara, jag gillar inte skolan, föredrar vara hemma och sen åka till klätterhallen, men förvånadsvärt satt ja faktiskt o räkna matte under matte lektionen imorse, ha det trodde ja inte, det vara under de andra lektionerna, aa förutom körsången ja satt o längta till klätterhallen. Längtar även lite till på torsdag, är nämligen nyfiken på vad min tandläkare kommer att säga om tandställningen, men dessvärre fick ja ju reda på att valbara kurs informationen pågår under tiden ja e där men förhoppningsvis hinner ja tillbaka och kan vara med lite. jag kan ju liksom inte bara avboka min tandreglerings tid. usch, hatar när lärarna bara säger: aa nu får ni inte planera något för torsdag eftermidda för då har ni lektion... aa endast denna vecka. idioter, lite förvarning tack minst en vecka före så man kan planera om, ja menar säga på måndagen något som ingen vet om o sedan hoppas att ingen har något, man ger väl för ***** elverna lite tid att veta om det, som om det vore nästa torsdag hade det varit så mycket bättre men närå, idiot skola, hatar sånt där...Grrrrrrr.....nu vart ja sur men aja..orka mer om det.. Ska nog dra mig ner till mormor en sväng igen för att ge henne sin nya mascara som hon bett mig göra ett par gånger idag =P...

XOXO

ClimberGirl<3
Photobucket 2008-01-07 @ 18:47:12 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Beauty and the Beast

Hjälp om drygt åtta timmar börjar skolan igen och jullovet är över, har jag gjort att jag velat göra?
Hmm, faktiskt så har ja det nästan skulle velat hinna med en kryssning till åland, dt var allt för länge sen jag åkte båt. aja får göra det på nästa lov=P

om cirka åtta timmar sitter ja i skolan, i en sal, på en matte C lektion me klassen o tråkar och önskar att sommaren snart var här eller att jag var i klätterhallen, som Mathilda svara på frågan: "Finns det något roligare än klättring?" image35och jag håller helt o hållet med svaret, föresten glömde nämna att ena killen påminner lite om en serie figur i tintin, märkte det när ja satt hos mormor och såg på repriser från antikdeckarna, berättar mer om det på klättringen:P hehe, alla behöver inte veta;) tss. alla vill vi ha lite hemligheter som vi nte avslöjar fullt ut.

senare idag, skola till fem, snark Zzzzzzz. orka, sen gymmet med maria kanske, om ja orkar det här blir en lång dag, skönt föresten att höra att han klarar sig, dt var lyckliga nyhter under vecka ett av år 2008 o det har varit fler, jag tänker inte nämna alla riktigt än, de kanske kommer fram vi senare bloggar=P men en så länge är det bara jag o en annan som vet dem.

ojoj vad ja är hemlighetsful. aja ska nu gå o lägga mig, skola senare, uppdaterar om dagen när den lider mot sitt slut.

You know you love me             
XOXO

ClimberGirl<3
Photobucket 2008-01-07 @ 01:07:17 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

That's A Secret I Never Tell...or will I?

Yey varit i klätterhallen idag, skit kul förutom att ja skada handen lite, men men det är sånt som händer.
det roliga, delvis är att jag klara den oranga, kom längre på den mupprosa och på den blåa, vilket ja tänker klara nästa gång man kör på övervåningen för nästa gång är det de långa väggarna som gäller, nu ska man klara alla de nere igen=P hehe får se hur det går.

Men det andra roliga för idag under klättringen var att efter,sorry Malin du missa dem =(, hade gått kom sen två favoriter till klätterhallen om ja säger så:P tss, men ialla fall va kan ja säga, det skadar aldrig med lite ögongodis som kan den banan på väggen inte du kan:P alltid lika trevligt, en annan postiv grej som Mathilda verkade vara glad över, även ja lite faktiskt, var att tittut inte var där så vi slapp de distraherande kommentarerna som gör att man alltid klantar till säg, extra mycket ska ja kanske säga, man måste klanta till säga endå ibland, det är det som gör det ändå roligare än vad det är annars.

Jag säger en annan sak, ´jag längtar till Gym o Friskvårds valet där man får välja en grej att ha i fem veckor, Tjena klättring fem veckor schema lagt under skoltid=D kan det bli bättre, ja vet att någon är avis=P haha.
Ja på måndag är det hej skola, hoppas ja mår bättre tills dess en vad jag har gjort de senaste dagarna de här veckorna. visserligen ska det väl bli kul att träffa klassen, tjejerna ialla fall =) ha, men ser inte direkt fram emot matte C, trött på matte men visst det funkar väl det är väl bara att kämpa på så tar det slut, jag klara ju trots allt matte B men rätt så bra betyg, ´jag fick bättre en va ja trodde ialla fall=P får se hur det går med matte C, någon som vet vad vi ska säga till läraren?

You know you love me=P
<3Jonna<3

(You know you love me) bara för jag älskar Gossip Girl.
Photobucket 2008-01-05 @ 23:44:02 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Bank-å-Mat

"Be who you are and say what you feel because those who mind don´t matter and those who matter don´t mind."

Ja imorgon är torsdag, den 3 Januari 2008, nytt år, nya händelser, nya löften att hålla.
tänker inte skriva upp löftena här, större risk att ja inte håller dem då :P av någon konstig anledning så burkar ja hålla dem bättre om inte alla vet vad ja har för några=P

Men imorgon ska man förhoppningsvis till onoff o köpa en filmkamera:P längtar, sen efter blir det väl att åka och klättra med tjejorna, Mathilda och Malin.  Får se om Tittut är där.P haha, med de roliga kommentarerna som gör att man typ ramlar av väggen för man försöker hålla sig för garv=) tss

På måndag börjar skolan, någon som vet vilken tid o så?
Och just det idag om väl min kusse hem från London, grr vill oxå åka till London, men men får bli någon annan  gång just nu har ja planer för Australien sommaren 2009..

prat om inget, rubriken, om man varit i Tranås på ica kvantum står det en skylt utan för där det står: Bank - Å - Mat. knäppt men aa det är ju tranåsXD

Bom,Bom sluta me bomberna nu va, dt räckte väl med att alla smällde under nyåret. nää nu orkar ja inte skriva mer ska snart sätta mig o se på film, ir något annat skoj:P får se vad som är på tv:n.

Tjoflöjt på er alla.

You know you love me:P

<3JonnaNilsson<3
Photobucket 2008-01-02 @ 18:06:38 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

RSS 2.0