"You have to know your heart first. Then you can risk breaking it."

Ja, var ett tag sen, har ju kommit hem från spa:T  det var helt underbart där, massage o grejer hela dagarna god mat, men lite för mycket lax:Phehe kom ju hem på onsdag eftermiddag, skönt att vara hemma med, önska man hade eget spa=P hehe, I Torsdags var det klättring me Mathilda, Malin skulle också följt me men hon var sjuk, men det var kul Tiitut var där med sina roliga kommentarer:P fast ja skada mig lite när ja ramla ner för den blåa väggen, grr gillar inte den väggen men men sen efter det stack ja till posten o träffa Emma, träffa även Adam på posten från gamla klassen, haha, han såg förvånad ut=P tss, sen stack Emma o Ja hem till henne, käka o sen hyra film o handla godis, såg på The number 23 o Pulse, väldigt bra filmer. Sen bar det iväg hem. i Fredags var ja på stan och handla lite, vart en tröja, två par knästrumpor o lite annat=) sen idag har jag varit o klättrat med Mathilda o Malin, dessvärre var ju inte tittut där me kommentarerna:P hehe (Mathilda;P) men en annan liten snygging var där:P hehe lite ögongodis att kolla på medans man sitter o hatar väggen man inte klarar. ska fan klara dom två blåa vägarna o den rosa nästa gång.P o den långa gröna förstårs:P hehe sen kom ja hem, gick ner till mormor en sväng o fika. sen kom ja hem o satt mig framför datorn en stund, ska i väg sen på filmkväll hos Malin, skoj..

nä nu orkar ja inte skriva mer. Tjoflöjt på er som orkar läsa=P

<3JonnaNilsson<3
Photobucket 2007-12-29 @ 17:37:41 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

"Know what's weird? Day by day, nothing seems to change, but pretty soon, everything is different."

Tjo, då var det Jullov, tänkte upptadera mig lite innan jag åkte iväg på spa=D
 börjar från o med torsdagen, sist skrev ja ju att jag hade varit på stan me Mathila o skulle till klättringen.
hehe på klättring händer det mest irriterande jag varit med om, dt fastna verkligen på gärnan: "Tittut"
vad säger man till någon som säger tittut, jag tänker nog inte gå in allt för mycket på det men det är en kille där som..ja i alla fall det var han som kom förbi oss när vi skulle gå ner från övervåningen och han sa Tittut, vad säger man, allså shit va vi störde oss på det, ja tror vi snacka om tittut i typ 20 minuter efter. det var verkligen hel skumt. och just det Mathilda fick visst reda på min lilla hemlighet, Schhhh..bäst för dig att du inte säger något.

Sen i Fredags, igår, var det julavslutning, skoj men fick en liten överraskning när man fick veta att kören,som ja e me i skulle sjunga Stilla natt, det gick bra men oj oj hade svårt med texten i vers två. haha men ja tror ingen märkte det. men de andra låtarna gick rätt så bra förutom last christmas i början då, inte visste vi att vi skulle börja sjung på direkten. men det var ett bra slut på den. sen hade man ju alla andra som sjöng väldigt bra, Jolin, Markus, Simon, folk från florist, väldigt bra lät det=D Sen på fredag kvällen vart det en filmnatt, vart film enda tills klockan fyra på morgonen, fatta inte att ja orka hålla mig vaken så länge o sen faktiskt orka upp klockan tio på morgonen samma dag, sov ju typ bara sex timmar, men filmerna va bra, några av dem var, Bad Santa, She's the man, Confession, Saw 2, väldigt bra filmer men Saw 2 e fan bäst. haha.

Idag, har ja typ slappat bort halva dagen, imorgon så åker man ju bort på spa, kommer inte hem förens på onsdag tror ja, skönt, vara borta hela julen=D måste nämna en kanon bra låt: Bleeding love. gu vilken fin låt. luv it. men nu måste ja dra och packa inför morgonen, får se om ja orkar skriva något innan jag åker. o just det vill ni se bilder från julavslutningen checka min bdb [Theheartoflife.bilddagboken.se] inte värsta bästa bilderna, glömde digital kameran så fick ta me mobilen men de är rätt bra en då, man kan ialla fall se va de föreställer. hehe.

God Jul and Peace to all=D

<3JonnaNilsson<3
Photobucket 2007-12-22 @ 18:26:12 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

What Goes Around...

Ja, imorgon börjar jullovet. skönt.. idag har man haft genrep i kyrkan, skoj, lite gnäll om julstress men det löste sig lyckligtvis. men jag måste nämna att Joline sjunger "All i want for christmas" väldigt snyggt, bra röst för den låten. Markus som sjunger Apologize - One Republick, oxå bra.. väldigt bra låtar. önskar jag oxå hade fått sjunga någon sådan låt, men men det får bli nästa år=D hehe i alla fall efter genrepet gick jag till Mathilda och vi drog ner till stan för att handla julklappar, men gu vad mycket folk det är på stan, sen satt vi oss någon timme på Wayne´s och fika o prata om det vi brukar=P hehe tänker inte nämnat ngt specielt ;P sen åkte ja hem o hamna här, nu ska ja fixa lite hemma o sedan åka i väg för att klättra med Malin och Mathilda. ska bli kul o se om snygga klätter killen är där idag med ;p hehe..


men nu ska hjälpa mamma me lite grejer...


Puss o kram ses på stan

<3JonnaNilsson<3

Photobucket 2007-12-20 @ 15:10:07 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Smile, It makes people wonder what you're thinking.

Vilken dag, vilken dag, ´hehe. dagen börjar med skola klockan 11, mentor o se film, "A Christmas Carol." bra film om inte bakrunds musiken förstörde den, usch fick fan ont i huvudet av den. i morgon har man bara Psykologi o så har ja möte me Karriärvägledaren, kort kort dag, hehe fast  på torsdag har jag bara genrep i kyrkan o fredag avslutning, kort o ´skön vecka..Sen Looooooooooooooov skönt skönt, åker på söndag kan det bli bättre.
hmm ska man gå till marilyn idag eller ska man sova, hmm det är en bra fråga, orkar ja gå? vill gå men vet inte om ja orkar, borde vara hemma o göra klart historian o psykologin.

shit vad ska man välja på IV för nästa år då? så mycket man vill ha men så lite man får ta. det är lite det ja ska snacka me karriärvägledarn om i morgon. vad ska man välja fortsätta me Gym o friskvård B eller ta typ teckenspråk, instrument o sång o musikal- och showdans..eller affärsjuridik, rörelse, multimedia A, Fotografisk bild A, skapande verksam teater, hmm så mkt att välja bland men bara 150 poäng o tre perioder.

åhh på torsdag är det dags för klättring, så himla kul det är att klättra, då ska ja klara den gula annars blir ja väldig irriterat, det är min hata bana just nu, Mathildas med om ja minns rätt, men på torsdag så ska man väl fixa den. kom nästan enda upp sist men bom så ramla man ner.

nä nu ska ja gå o ta reda på vad som händer på marilyn idag o se om ja ska ditt eller inte...

just det Ester mår bättre, men stackarn äter inget, hon har ju viserligen dragit ut en hörntand men min lilla ängel måste äta o dricka en då..puss på dej Ester,

skriver mer i kväll eller i morgon...

Peace to all
<3JonnaNilsson<3
Photobucket 2007-12-18 @ 15:53:43 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

"If the dream is big enough, the facts don't count."

Vilken dag, började inte skolan förens klockan 14 idag, skönt skönt. en lektion vilket var Psykologi, en utav mina favoriter, måste börja me skrivgrejen. Slutat 15.10, vart stressigt hade tid hos tandläkaren 15.20, fick nästan springa till tandläkarn, dt gick bra har ialla fall inte ont idag efter. hehe Och som vanligt inga hål=P hehe aldrig haft något hoppas ja aldrig kommer få heller.

Imorgon Lucia,oxå dagen då man ska redovisa idrott o hälsa "Dansen" eller "passet", ja vad man nu ska kalla det, måste köra igenom den i morgon innan, lyckligtvis så har man ju tid för det=P hehe det är ju fika klockan 9 till 10 så där har man en timme att träna.

Usch vad orolig jag är, Ester min katt har mormor tagit med till Vet. eftersom hon inte äter, ville följa me men har massa skolgrejer som måste avslutats innan jullovet så ja måste sitta här hemma o vänta tills hon ringer och berättar hur det gick. Hoppas det inte är något allvarligt med min lilla ängel, det får inte hända något. Ja, om mormor kunde komma hem o säga hur det gick och vad det är för fel med min älskling. usch gillar inte att vara orolig får ta och börja tänka på något annat som...

...undra om min mattelärare har rätta mitt nationella prov en, vill så gärna veta hur det gick jag vill inte vänta tills nästa vecka fan alla i klassen utom ja o tre till har ju fått veta, grr va taskig hon är, bara för att hon tror man klara det. men jag kanske inte gjorde det eftersom ja var lite sjuk när ja gjorde det så är man ju inte helt klar i huvudet. åh snälla ha rättat det tills i morgon så ja kan få veta.....

Nä nu ska jag sluta skriva o sätta mig med Psykologin, har kommit på värsta insperations källan om Intelligens, någon som kan något bra eller intressant om det, lämna en kommentar, älskar att höra hur andra tänker om vissa saker=P

Peace

<3JonnaNilsson<3


<3Love Ya<3


Photobucket 2007-12-12 @ 18:04:51 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Let's keep notes on who pisses us of.

Grr vad jag är arg på matte läraren, för mig är det inte okey.. se här, igår hade hon rättat allas matte prov (nationella) utom mitt, johannas o två till. så låter hon alla andra veta, de får gå ut en och en. sen kommer hon in när alla har fått veta o säger till tre, (nämner inga namn) ska vi gå igenom målen så vi ser vad som måste göras, ir liknande jag citar inte exakt där. men då visste ju alla att dom tre inte hade klarat det, o idag fortfarande inte rättat våra fyra prov, kom igen hur lång tid tar det o så när man frågar svarar hon, citat "jag har oxå bara 24 timmar om dygnet" men hallå hur lång tid tar det att rätt fyra prov, tänk om någon utav oss inte klara det så vi måste komp.. när ska vi göra det då? nästa termin, bäst för henne att jag får reda på det den här veckan annars går ja till rektorn och klagar för jag tycker inte att det ska vara så här. visst ja är glad att hon tror att ja ska klara det men jag vill gärna veta för allt har inte gått så bra under den här kursen ja är nervös över att ja inte ska ha klarat det. fan bäst för henne att hon rättar det till på torsdag för då vilja fan veta. ursäkta mitt språk men jag blir arg över det här. och så imorgon då! blir det någon Svenska eller??? om inte har man sov morgon till 14 annars så jar man håll i typ fyra timmar, men det gör inte så jätte mycket för vi måste träna på dansen till idrott och hälsa, så den sitter när den ska redovisas på torsdag. Lucia på torsdag, först blir dt luciatåg, o sen fika, sen mattelektion, göra typ inget:P hehe sen idrott. sen efter det blir det förmodligen åka o klättra..älskar att klättra. men tillbaka till idag, ska åka till marilyn om en timme, var ett tag sen man var där, har varit så upptagen med skolgrejer o annat. sen efter det ska man träffa Maria o gå till gymmet en sväng.

Just det har fått en julklapp utav mormor idag, en svart läcker kappa. skit snygg, ska nog ha den på mig o morgon=P hehe. tack för julklappen, den bästa. åh nästa söndag åker jag bort. längtar såååå mycket. ska bli så skönt ingen mer skola förens nästa år. kan man bli ´gladare över det eller. hehe. så nästa vecka ska man tydligen repa i kyrkan så då missar man matten o kanske idrotten med, har för mig det var mellan 10 och 12, kul kul, älskar att sjunga..lalalala...(L)...låtarna man ska sjunga är, Tänt ett ljus, Last Christmas och tomte låten (kommer ej ihåg va den heter, hehe)

Psykologi i morgon, hehe undra vad som händer då ?=P

nä men ska sluta skriva nu, ska sticka o packa min tränings väska..upptaderar kanske senare i veckan..

Tjoflöjt

<3Jonna<3

"Tänd ett ljus och låt det brinna,
Låt aldrig hoppet försvinna,
Det mörkt nu men det blir ljusare igen.

Tänd ett ljust för allt du tror på,
För den här planeten vi bor på.

Tänd ett ljust.
För jordens barn."
Photobucket 2007-12-11 @ 15:17:14 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

"Lifes moves pretty fast. If you don´t stop and look around once in awhile, you could miss it."

oj dt var ett tag sen jag uppdatera ordentligt här, så ja kände att ja kanske borde upptadera mig sen sist, det som har hänt sist är endå inte så jätte mycket vilket är en av orsakerna ja inte orkat uppdatera MEN, det ja gjort i veckan är följande; i måndags var ja i skolan, som vanlig hehe, sen efter åkte jag hem till Emma för att hjäpa henne med matten, lärde henne potenser, bra jobbat=P hehe, sen spela vi gutiar hero 3 eller va det heter:P kul men inte bra om man kör det för länge, hjärnan blir visst lite konstig efter ett par timmar framför det spelet. haha. Tisdags mådde ja inget bra, sjuk host host, inte bra, fortsatte så resten utav veckan typ, veckan är ju inte slut en=P mår i alla fall bättre idag=D entligen kanske man kan hålla sig frisk, om bara halsen blir bra oxå=/ grr hatar vintern ibörjan blir alltid sjuk..örk. sen i veckan igår rättare sagt hade man nationella matte B prov i fyra timmar, utav de timmarna satt jag tre timmar och 45 minuter. hoppas det gick bra. tror det men man vet aldrig.

aja just nu sitter jag och funderar på om man skulle ta en sväng ner till stan eller om man ska vänta tills i morgon, aja får se hur det blir med den saken. nu är det bara två veckor kvar utav skolan skönt, slutar på fredag v.51 sen åker man bort på söndagen, längtar längtar. kommer hem efter jul=D hehe. så nu är det och göra klart det man håller på med i skolan, kanske borde börja på Psykologi grejen, och kanske borde man öva in stegen till mitt, Fredrikas och Claras arobics pass som ska redovisas på torsdag:P hehe ska bli kul och se om man kan lära de andra i klassen vissa rörelser, satt i torsdags och kolla på, hehe kul. man såg helt klart att killar inte kan lära sig korigrafi, (shit kan inte stava till det men iaf) de kunde knappt lära sig rörelserna haha, skoj att se det:P specielt när tjejerna lär sig snabbt=)

på tal om min rubrik : "Lifes moves pretty fast. If you don´t stop and look around once in awhile, you could miss it." så är det sant just nu om ja stannar till och kollar så trivs jag väldigt bra med mitt liv precis som det är just nu, vill inte ändra på något. än så länge:P hehe nä men livet är bra, bara man stannar till och verkligen tittar på det som finns runt om än, så kan inte livet bli så jätte mycket bättre. aja nu ska ja sätta mig och lyssna på John Mayers nya singel Say, kanon bra låt. älskar alla hans låtar.

uppdaterar någon gång nästa vecka=p

Live,Laugh&Love

<3JonnaNilsson<3
Photobucket 2007-12-08 @ 14:00:19 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Gratis sms till alla=)

hehe lite onödigt inlägg men gå in här http://www.gratissms.se/i0jsshh4fv så bli man meddlem gratis på sidan o får skicka gratis sms varje dag=P jätte bra.. hehe:P

Nää har inte tid att skiva mer måste gå o plugga matte, har nationella till ma b i morgon, fyra timmars prov, ajaj, måst plugg...


tjoflöjt
Photobucket 2007-12-06 @ 17:57:29 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

tidsfördrift

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig..
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt
Photobucket 2007-12-02 @ 20:30:38 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

RSS 2.0