Fusklapps dax=P

Varför göra en fusklapp när vi ändå inte ska ha prov, konstigaste inlämings uppgift ja någonsin fått i Geografi o andra ämnen med för den delen....Usch en halvtimme kvar innan historian sen lunch sen teori i gym o friskvården.
kan dagen bli kortare? önska att den kunde de, efter skolan ska man träffa maria sen i kväll är det hagafesten, lyssna på pontiak, haha... nää ska väl göra klart min fusklapp... Tjoflöjt.
Photobucket 2007-11-23 @ 10:33:40 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Någon som hänger me till Australien????

Urk vilken dag, dagen började me att ja råka sova lite förlänge i morse så ja trodde ja skulle komma försent till svenskan, sen var det matte, gjorde typ ingenting under dom lektionerna sen var det möte, för ja var guide på öppet hus, inge kul direkt, gjorde det för tröjan, nae men ngt var man ju tvungen att göra när alla i körsången hoppade av på att sjunga, tråk på er då. hade ju varit kul, får väl satsa på att sjunga på julavslutningen, ngt riktigt fint, men i alla fall efter det stack ja hem o käka o sen åkte till Emma, vi satt o spela ngt tv-spel. vad dt nu var för ngt, o snacka om det vanliga...Sen var dt tbx på skolan o börja vara guide, men som sagt det var inge kul. hade hellre sjungit..

usch skola tidigt i morgon, ska till friskis klockan 8 o sen matte o sen gympa igen, då ska vi väl fixa till vårat arobics pass. Sen har man engelska prov som man är noll förbered på...örk, fan orkar inte med det där mer. usch orkar inte me skolan, skiter i det o drar till australien i stället, ngn som hänger me???

Gu va skönt dt skulle vara, fan så jäkla tråkig klass, (alla ska inte ta illa upp vissa personer är faktiskt helt okej att snacka med) medans andra blir man bara helt Blääää va vill du är du helt borta eller. nä fy vilket hat humör ja är på, kanske beror på huvudvärken jag har haft i över en timme nu, kan bli lite taskig när ja har huvudvärk. kanske borde sluta skriva o gå o lägga mej, får förbereda mig inför engelska provet i morgon eller ´skita i det  fast det kan man ju inte göra, aja just nu orkar ja inte skriva mer,  mår piss.
TjoFlöjt på er!
<3JonnaNilsson<3
Photobucket 2007-11-21 @ 20:28:58 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (1) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Time to sing and dance

vilken dag det här har varit, skolan, mentor o engelska lektionen var väl rätt så tråkig men lunchen däremot var rolig, köttbulle krig, haha, larvig men man fick säg ett par skratt=P hehe xP sen var det matte, den lektionen var faktiskt rätt så kul ,sen stack man hem o käka sen ner till stan, köpte nytt schampoo o balsam, hitta även en mössa, två tröjor och ett par tights och så köpte ja mormors födelsedags present, hoppas hon blir glad=D

i morgon öppet hus på hagagymnasiet, kom o kolla de som vill, ska sjunga med:P ska bli kul, får se hur det går. hehe. sortera sten me förmodligen bara för man läser geografi, örk.. inge kul men men måste man så måste man.

på fredag hagafesten o pontiak va fan:P hehehe.. nä nu ska ja se Desperate Housewifes.

Tjoflöjt
Photobucket 2007-11-20 @ 20:59:57 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

"Det kanske e för att dt e blåbär"

ajajaja, har skadat min handled, hände ngt på klättringen idag när ja ramla tror ja, inte så bra. hoppas det går över.

helgen har varit lugn iaf, hade Boston Legal maraton i lördags,dt var kul =)

nää usch måste gå tillbaka  till min engelska läxa får uppdatera i morgon istället om ja finner tid...

Peace
Photobucket 2007-11-18 @ 23:25:10 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Time For Big Changes

vad har man gjort sen sist man uppdatera då? hmm, i fredags kom man tio minutre sent till Geografin, tror inte johan märkte ngt, haha fick också reda på hur proven gick, trodde ja skulle få ig men suprise, VG, vart riktigt glad. =D sen var dt historia redovisningar, Jontes var ju bäst, men det var väl för han spela musik. musik är livet=P det går inte att leva utan musik sen var det gym o friskvård, hade power pilates, kul men fick träningsvärk dagen efter, ajaj...Sen hoppar vi till idag, orkar inte pladdra på om helgen, var iaf o klättra idag, skoj, klara gula, oranga och röda. på neder våningen de som går 15 meter upp, skit kul sen klara man ju ngra av de mindre väggarna på ovanvåningen, oxå kul.  Sen åkte man hem och träffa Kajza, kul och sitta och prata med henne en stund. hon snackar på iaf till skillnad mot andra. nämner inga namn.

Veckan som kommer då, imorgon ska ja till skolan som vanligt, usch, sen ska jag åka o träna me maria, kanske ska ta mig ut till jysk o kolla på ett skrivbord, ska nämligen göra om i mitt rum, därav rubriken, dags att ändra. på tisdag, skola två lektioner, skönt, sen kanske man ska till gymmet igen, o efter det får man väl se om man ska till marilyn. onsdag, skola sen tror ja inte ja har ngt in planerat blir väl ¨åka o kolla på möbler. på torsdag, skola, träning o matte, hehe skön dag, sen åka o klättra. yey, fredag skola sen har ja inte hunnit planera längre...tar det som det kommer.

åh, ja vill åka o kolla på möbler till mitt rum, vill måla om mina garderober med. nae ska sluta gnälla om dt nu kan gnälla om att ja inte är klara med engelska boken en, ska ha prov på den i morgon, kommer gå skit, funderar på att hoppa över lektionen, får höra med Kajsa. läraren, om man ska gå på lektionen eller göra ngt annat nyttigt istället. usch o fy på mig att ja aldrig gör saker i tid, skäms  lite :S måste verkligen bättra mig, men ja e så himla skoltrött, undra hur matte provet gick i fredags får nog tillbaka det i morgon, usch vet inte om ja vill veta, det känns inte som dt gick så bra...usch vill ha musik, den enda roliga lektionen på hela måndagen, önskar bara att musikläraren var lite bättre, men, men. man tager vad man haver eller hur ordspråket är....

Nää nu ska ja väl gå göra något annat eller så blir det väl bdb. aja..

Live,Laugh&Love
<3JonnaNilsson<3

Photobucket 2007-11-11 @ 20:18:26 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Flower o Nizze på äventyr

ja, vad ska man skriva, har haft matte prov idag, gick väl rätt så sådär tror ja, hoppas ja blir godkänd iaf.
usch gillar inte matte. aja efter det var det idrott o hälsa, musik o rörelse, ska tillsammans me Fredricka o Clara sätta ihop ett arobics pass, ska väl bli kul, fick reda på att Rita, läraren, ska filma oss. hmm, undra hur det ska gå.
Sen var det lunch o sist på dagen Psykologi. fick inte tillbaka proven som ja hade hoppats på, vill veta hur det gick.

Sen kom´ja hem o blev påmind om att ja skulle hjälpa till med att ta Nizze o Flower till Veterinären, så det vart ingen teater idag inte. synd det, hade varit kul o se den men, men har ja lovat att hjälpa till så gör jag det, Flower o Nizze var så söta, o kanske ska nämna att det är två killar, lite komiskt, en kille som heter flower. hehe men det passar han i att heta.

Aja nu ska dra o göra något annat en att sitta här framför datorn o glo.

Live,Laugh&Love
<3JonnaNilsson<3


Dagen ordspråk: "Många som yttrar sig har ingen mening; bara motsatsen till andras." Olle Holmberg
Photobucket 2007-11-08 @ 21:21:07 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Plugga plugga plugga matte.. usch va tråkigt har prov i morgon ser inte fram emot det... tjena orkar itne blogga ikväll får göra de4t imorgon. snöa idag föresten kolla bilderna på bilddagboken....


se ya
Photobucket 2007-11-07 @ 23:07:55 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Nu skiter jag i det här och drar till Australien.

Tjo, eller något. var ett tag sen man uppdatera, hänt, haft lov, gjort? hängt me kompisar, vilat upp sig inför skolan igen, köpt Boston Legal säsong 3, jätte glad över det, vet larvig men ja älskar Boston Legal. men vidare, har också köpt två filmer, just my luch och John Tucker must die, den var verkligen bra sett den tre gånger redan. hehe. skolan idag då, en  lektion typ, Mentorstid, fika och sitta och snacka värsta softa, sen hem och då träffa jag Sanna och lilla Jacob, vad stor han har blivit. Efter det var det hem och på börja svenska läxan, gjorde inte så mycke, ajaj på mig får göra det när ja har bloggat klart, men efter det åkte jag och klättra me Malin och Mathilda. Det var kul specielt för det var en vis person där idag:P hehe och så fick ja reda på en väldigt spännande sak som fick mig att säga, OMG upprepate gånger. Ska inte avslöja något än...Det får vänta om man nu får avslöja det. En liten hemlis en så länge. haha. Ja, vad ska man mer skriva, ska på Teater på Torsdag, skulle vara kul om lilla Emson ville följa med, för ja den andra personen är ju inget roligt att prata med längre. Mupp på den personen.

Ja vad ska man mer skiva, har inte så mycket mer att säga, prata under klättringen, kolla in min bilddagbok [Theheartoflife.bilddagboken.se] klicka och kolla, kommentera gärna om du har bdb. just det kan nämna att om någon har någon intressant tanke angående drömmar får du gärna lämna en kommentar och säga den, behöver insperation för min novell om drömmar. tack om du gör det=)


Ja det var väl det nu ska jag sätta mig med svenskan och förhoppningsvis hinna med lite matte, har ju prov på Torsdag, tror jag, inte säker. oj det är inte så bra, aja får fråga i morgon, nu ska sticka.

~Peace~


<3JonnaNilsson<3



Ordspråk: "Om du går mycket skall du köpa skor på förmiddagen"  Ruth Gottberg =)

Var bara tvungen att skriva det för jag är skomänniska:P hehe
Photobucket 2007-11-06 @ 22:24:48 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

RSS 2.0