Någon som hänger me till Australien????

Urk vilken dag, dagen började me att ja råka sova lite förlänge i morse så ja trodde ja skulle komma försent till svenskan, sen var det matte, gjorde typ ingenting under dom lektionerna sen var det möte, för ja var guide på öppet hus, inge kul direkt, gjorde det för tröjan, nae men ngt var man ju tvungen att göra när alla i körsången hoppade av på att sjunga, tråk på er då. hade ju varit kul, får väl satsa på att sjunga på julavslutningen, ngt riktigt fint, men i alla fall efter det stack ja hem o käka o sen åkte till Emma, vi satt o spela ngt tv-spel. vad dt nu var för ngt, o snacka om det vanliga...Sen var dt tbx på skolan o börja vara guide, men som sagt det var inge kul. hade hellre sjungit..

usch skola tidigt i morgon, ska till friskis klockan 8 o sen matte o sen gympa igen, då ska vi väl fixa till vårat arobics pass. Sen har man engelska prov som man är noll förbered på...örk, fan orkar inte med det där mer. usch orkar inte me skolan, skiter i det o drar till australien i stället, ngn som hänger me???

Gu va skönt dt skulle vara, fan så jäkla tråkig klass, (alla ska inte ta illa upp vissa personer är faktiskt helt okej att snacka med) medans andra blir man bara helt Blääää va vill du är du helt borta eller. nä fy vilket hat humör ja är på, kanske beror på huvudvärken jag har haft i över en timme nu, kan bli lite taskig när ja har huvudvärk. kanske borde sluta skriva o gå o lägga mej, får förbereda mig inför engelska provet i morgon eller ´skita i det  fast det kan man ju inte göra, aja just nu orkar ja inte skriva mer,  mår piss.
TjoFlöjt på er!
<3JonnaNilsson<3

Hit me with a Comment
Postat av: Joline

ett tips om du vill sjunga på avslutningen och inte har pratat med elisabeth, gör det så fort som möjligt, för när jag pratade med henne idag så var det redan "fullt" eller vad man ska säga, det är många som vill sjunga. jag skulle från början gjort två låtar med band, men det blev bara en sen för att det var så många som ville sjunga ..

2007-11-21 @ 21:52:35
URL: http://inajoline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0