Vad ska man säga?

usch va trött ja är idag mår inte så bra..urk tänkte nyss på skolan, prov fyra veckor på rad, Förra veckan matte,denna Engelska, nästa geografi och nästa efter den psykologi.. urk, vilken vecka man har den här veckan, träna, träna,träna o plugga, plugga, plugga,, usch och så ska man på utställning på tisdag med Marilyn, ska se Killar och på onsdag ska man till tandis.. Ajaj, kommer få ont i tänderna igen. Urk, Urk..

Vilken tråkig dag idag, Hjälp vilket dåligt humör man är på. aja ska gå och käka något nu...skriver väl mer någon annan dag..   Peace.


[You were ment for me] - bra låt, men vems är bäst? Sting ir Jewel?

Photobucket 2007-09-30 @ 12:49:09 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Klättring -Yeah

Tjo, varit o klättrat i två timmar idag med mathilda o malin..kul kul. sen åkte mathilda o ja o fick ¨på Wayen's. mysigt satt o prata om lite allt möjligt i någon timme..ii..

nä orkar inte skriv a mer kolla in [opaopa.bilddagboken.se] bilder säger mer en ord.

Peace
Photobucket 2007-09-27 @ 20:50:47 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Wow vad intressant,verkligen??=O

Hehe, har man gjort sen man senast skrev, klättrat, tränat. ihelgen flytta man hem och så träffa man Emma innan helgen under helgen så städa ja ordning mitt rum satt på skafferiet tre timmar o 30 minuter typ o snacka med massa folk från Hannas gamla klass o lite annat folk. Trevligt var det ju annars skulle man nog inte stannat tre timmar.. Var trött när jag kom hem sen. upptäckte även att mitt internet inte funkar hemma, Telia ska förhoppnings vis ordna det den här veckan så det funkar.. Hänt mer igår sov jag nästan hela dagen, låg o kolla på the Hills säsong 1 och halva säsong 2. Skönt att ta igen sig innan skolan sätter igång.

Ja, till idag då, vakna vart lite stressad eftersom väckar klockan inte ringde, turligt nog kom jag bara två - tre minuter sent. Hade Geografi A, satt och kolla på någon tråkig film om istiden. Zzz. men var tvungen efter som jag missa Geografin i Fredags, Mådde inte så bra den dagen. Nu har jag varit och snackat med SYO:n angående bytta bort Historian, Ser inte så ljust ut just nu men men jag hoppas fortfarnade.
Har faktiskt i Historia nu men är inte med, orkar inte med den där jobbiga läraren som inte lyssnar och Historia är ju såååååå ointressant. Kan inte fatta min kusin valde bort Engelska C mot Historia C, Himla Historienörd...

Nu var jag nog lite taskig, aja sry men det är ju faktiskt sant, Nää längtar till efter lunch o efter engelskan, snackar Shakespear där, O Romeo, Romeo, Where ful are di...hehe. vad strålar genom fönstret där?...Romeo och Julia, ...haha....och sen efter matten, som man inte fattar allt i fattar typ 2\3 just nu men hon ska ju gå igenom ngt mer idag så jag lär nog fatta mindre om jag inte kommer ihåg det från ettan. Men sen är Körsång,,Jippie. Roligaste lektionen på hela dagen hihi.

Imorgon är Det Marilyn, [http://www.marilyn.nu/] hehe emma ska med, det blir kul..=D ska vissa dej en roliga sak om jag kommer ihåg att ta med det...

Det var allt för nu....


                                                           ~Peace~
Photobucket 2007-09-24 @ 11:31:43 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Tjinixen

tjo...nu sitter man här hos emma o lyssnar när hon spelar gitarr. hehe spelar visst army of metal - pain killer.
Vill oxå spela.

hehe va o klättra i tre timmar igår med Mathida o Mailn, kul sen i morse var man på gymmet o körde Medel pass sen skolan matte o sen stavgång i skogen en timme o efter det psykologi o sen stan med Emma. kul kul, köpt ett fint nytt vit linne.. yey

nää orkar inte blogga mer idag men ska säga att nu är köket o hallen klar får flytta hem i morgon.. Yiihooo...



Peace
Photobucket 2007-09-20 @ 19:35:42 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Yes Yes Yes

Äntligen kan man snart få flytta hemma..Längtar så mycket..Köket är nu klart nu ska de bra måla om i hallen vilket lär ta en dag så jag flyttar nog hem  på tisdag eller onsdag, hoppas jag i alla fall.
Hehe..Nä nu ska jag hjälpa mamma plocka upp alla glas o tallrikar....
Skriver kanske i mörrn... 
                                               Live,Laugh&Love
                                                                             <3Jonna<3
Photobucket 2007-09-15 @ 20:07:05 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Wow Verkligen, va intressant

Tjo, Igår var man o klättra med Hanna, Malin o Matilda, väldigt kul men vilka svåra banor det var. Men det var kul, följa John på klätterväg var också kul men lite små svårt. Efter klättringen åkte man till Wayen's Coffeé, satt o snacka där i någon timme om skola, folk, lärare, de sju dödssynderna och... Ja lite allt möjligt. Vilket var väldigt kul. Sen åkte man hem och fick höra att man var med på tv. Kanal Lokal, från premiären av Kråkfötter och krusiduller. Haha jag är personen i Brun jacka. Det är alltid kul att se sig själv på tv. Tror programmet går i repris på söndag, Om någon skulle vilja se mig. Oj vad själviskt det där lät, hehe aja det är ju inte ofta man är med på tv sådär.


Just det igår var man på, vad heter det? Bråviken, för det här Don't Drink and Drive vilket var kul, roligast var bilen som snurra runt och man fick krypa ut när den var upp och ner, det var intressant att prova att krocka med, man kände det verkligen även om det bara var en krock i 7km/h. bara och bara man ska vara glad att det inte händer när man är ute på vägarna, eller händer gör det ju men det har i alla fall inte hänt mig. Vilket jag är väldigt glad och tacksam över.


Idag har man varit på intro på Friskis & Svettis och i morgon ska man dit och skriva ett prov som jag missade förra veckan. Jag hoppas att historia läraren är sjuk i morgon för jag har inte läst på till provet om stormakter som är då... Oj, oj det är inte bra. Det måste man göra något åt. Hm, aja. Körde fotboll idag under idrotten, inte så kul men mitt lag eller laget jag var med i kom på delad plats med det gula laget, 14 poäng.  Trevlarns, sen var det dags för Psykologi, tycker läraren är lite konstig men det stämmer det han säger ändå. Hehe. Tråkigt nog, ny läxa och i morgon två prov, historia (vilket ja tror jag kanske missar lyckligtvis) och Gym & Friskvårds prov. Folk säger det är lätt men flumigt får se vad jag får för uppfattning om det. Nä nu ska man väl hitta på något annat än att sitta här framför datorn att tråka, Ska nog ge mig ut och ta lite bilder till Marilyn.


Vi håller på med " De 7 dödssynderna" Någon som har några kommentarer eller tips om vad man kan ta kort på till dem, säg gärna något då (eller ja lämna kommentar, vill någon diskutera det, lämna msn eller adda mig, [[email protected]] skulle hjälpa mycket om man fick veta vad andra tycker om det. ) Det var allt för nu...


~Peace~

Jonna<3

Photobucket 2007-09-13 @ 16:21:36 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Super intressant aha

Hjälp vad ska man göra....stack ifrån matten idag, orkade inte med mer idag...
Undra om jag har någon chans att komma in på FMG.. hoppas det så mycket...
va ja e hungrig, skippa visst lunchen idag bara för jag prata med SYO:n..

Grr..Varför svara aldrig min pappa på mina mail. det är jobbigt, undra om han kolla på min blogg..han vet att jag har en tror jag....hmm, ja har en stark aning om att jag har nämnt det.. skriver ett mail till och hoppas att jag får svar på det den här MÅNADEN i alla fall har ingen lust att vänta ett år till på svar...

Nä nu ska jag hem till mormor och käka och sen åker jag ner till stan o går på Marilyn men innan det ska jag köpa en stor godis påse så jag är redo för det är två avsnitt ikväll (säsongs avslutning) av Gilmore Girls,, ska bli kul att se och efter det är det SO YOU THINK YOU CAN DANCE. yeah en riktigt tv kväll blir det visst i kväll.

Nä nu kurrar magen så nu är det matdags....skriver i mörrn...

L,L&L    Jonna

Photobucket 2007-09-11 @ 14:38:32 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Jikes

Usch nysst haft Engleska, inte så jätte kul, vill bra komma bort från den här skolan, jag trivs inte längre.
ångrar mig så mycket att jag inte tänkte efter ordentligt innan jag bestämde Haga.
Varför kan jag inte tänka ordentligt??
Får nog vänta till nästa år och söka till Film & Musik då, Om ja då kommer in med betygen jag har.
Men vad ska jag göra tills dess??????
Hjälp har ingen aning men SYO:n kanske kan hjälpa mig med det.

Just det köket är snart klart. tror nog mamma och jag kan flytta hem på Torsdag.. Hoppas det orkar inte bo hos mormor längre, har bott är i 7 veckor nu, 7 Lååååååååånga veckor.... Och så är det Marliyn i kväll. DEt ska bli kul att träffa alla där man inte sätt på typ ett halv år..Får se vad som händer där.. SKa nog åka nero gå på stan en sväng efter skolan, Fick ju trots allt pengar kvar efter klippningen. Vilket är bra..

Om en stund börjar Matten, Usch orkar inte me matte men igår var lektionen rätt så okey, fick leka lite:P hehe. eller leka o leka, fick lära sig räkna matte på ett roligare sätt, Kan inte tro det men ekvationer vart lite roligare under den lektionen, specielt med för jag redan kan det man ska göra.. Hehe..

grrr.. vill hem nu o sen till stan...E så trött mormor höl mig vaken inatt med sitt Zzzzzzzzzzz o så kom ju Ester och väckte mig kl 8 i morse, jobbig när man inte börjar skolan förns elva, (fast jag hade ju klipp tid klockan 10 ida)
Aja ska väl gå och se om man kan inte Hanna...SKriver mer ikväll kanske...

Live,Laugh&Love
                                               <3Jonna<3
Photobucket 2007-09-11 @ 12:40:04 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Var tog du vägen????

Yey ny frisyr men va inte med på tv igår:( om jag inte missa det.. Aja strunt samma.

Önskar någon kunde hjälpa mig angående mitt hopp om att få byta Gymnasué (oj va dåligt ja stavar ida, skyller på den här sega skoldatorn...)

Skiver mer när jag hittar en bättre datór.--

Peace

Photobucket 2007-09-11 @ 10:47:18 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

e Me På TV

Hmm var inte med i NT bara kändisar men man kanske är med på 24nt eller Kanal Lokal.. Får kolla
på tv:n i kväll....

Just nu sitter man i skolan o väntar på att engelskan ska börja, undra om man får tillbaka proven...
Hoppas det gick bra, Längtar till Körsången klockan fyra, ända roliga lektionen i dag.

Aja ska dra nu skriver mer senare kanske...


~Peace~

 Jonna
Photobucket 2007-09-10 @ 12:19:52 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Painful Time

The pain in my heart,

You can not see.

The pain in my eyes,

Will not show.

My pain can you only see,

If you look at me close.


Watch me move,

Here what I say.

The pain is there,

Watch it grove.


My heart is broken,

It is in a million pieces.

My eyes are blue,

Tears are running down.


Can you clue me back together?

Can you dry my eyes?

Can it change or is it forever?

Can you save me before the time is out?


What time is it?

It's time for changes,

It's time for heeling.

Where are you?

~Peace~

Photobucket 2007-09-09 @ 17:38:19 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Dags för röda mattan?!?!

Tjo, var på premiär igår, premiären för kråkfötter o krusiduller på Skandia teatern, undra om man är med på kanal lokal. De var nämligen där o filma... hehe, får väl se. Väl det bra var det, de gjorde en as bra parodi på melodifestivalen. HAHA, skit bra. Fast andra akten var nog bäst, favoriten var ändå när, han hade klätt ut sig till engelsk präst och en senil gammal kvinna skulle översätta. Haha kanon speciellt översättningen på Halleluja = Han handlar på Lidl. Det var grymt bra. Man skratta så mycket så man börja gråta. "Halleluja = Jag tror de har förstrår nu" haha, han kom av sig lite där. Tss. "Han handlar på Lidl" bästa kommentaren på hela kvällen.  Hehe men när hon sjöng. Vad heter låten, "Never go, Never stop." jag vet inte men hon var kanon bra. (inte världens bästa bilder, allt är taget med mobilkameran som är bäst om man ska fota utomhus.) Här är några fler bilder, kolla om ni känner igen några kändisar: alla fyra Sara Leander (eller vad hon hete)Hehe de sjöng en Eminen låt (typ) kan ska roligt. Här är lite andra bilder:

Jag det var bilderna kanske tycker upp flera bilder på min bilddagbok [opaopa.bilddagboken.se] Kolla in och lämna KOMMENTARER.


That's for now...

Live,Laugh&Love
                                         <3Jonna<3

Photobucket 2007-09-09 @ 17:13:24 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Yey vad kul!!!!!

Gu va skönt det va med ki-yoga ¨på morgonen då.. helt avslappnad o redo för skolan..
Nu har jag Geografi A med Johan,,,(Zzzz, han me sövande röst) hehe. Men man kanske ska sätta i gång med
frågorna man fått, men shit orka. borde ialla fall kanske plugga in för Gym & friskvårds provet som är i efter middag.. Men enligt Joel ska det vara lätt. H0ppas du har rätt.=)
 Geografi: fråga 2 Hur gammal tror vi att jorden är? (öm vad menar han med det, jorden jorden eller jorden planeten?) usch gillar inte geografi men men det är sådant man måste lära sig. Hela dagen är tråkigt, Geografi, Historia o sedan efter lunchen prov.... Urk. men det får man väl stå ut med nästa vecka är det ju gym time under Gym o friskvården..Yey. det ska bli kul....=D

Det positiva för denna vecka är att de är snart klara me köket o hallen, de har i alla fall lagt nytt golv nu är det bara kaklet kvar i köket, bara vi inte får halva grått o halva vit..men vi måste ändå måla om i köket för golvet vi fick matchar inte tapeterna, dessvärre.. Men men. inte mycket gör åt just nu. huvudsaken är att vi snart får flytta hem igen. Önskar, önskar, önskar..

Önskar även fortfarnade att jag får börja på FMG, någon hoppa av så lilla ja kan börja. Det närmsta ja kommer FMG på Haga är ju Körsången jag går på.. (Den, körsång, Psykologi och Gym & friskvård är de ända roliga lektionerna på hela skolan) Tur att jag har några ialla fall. hehe xD

Nä nu ska jag sätta igång med Geografi frågorna så får jag se om det blir någon mer uppdatering här på bloggen..

                                                                                 ~Peace~
Jonna
Photobucket 2007-09-07 @ 10:05:02 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Men kom igen

Shit vad dom håller på me köket. golvet e lagt men nu e dt dax för hallen plus att dom har förstört våran tapet o nu verkar förvänta sig att inte fixa det o halva köket med grått kakel o andra halv sidan me vit..byggarna/golvläggarna eller vad man ska kalla dom e knäppa u huvudet lika så Anders..Kom igen gör klart köket o hallen men gör det ordentligt istället för att slarva o förstöra ännu mer...Grr.. aja hoppas man får flytta hem den 13/9, då måste väl allt ändå vara klart.

aja det är allt för nu....

Live, Laugh & Love

 Blondie<3
Photobucket 2007-09-05 @ 19:12:00 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Det trodde jag aldrig

shit vad lätt engelska provet va, trodde det skulle vara svårare.. nmen ´jag hade visst fel.

Skriver mer efter skolan..

                                               Peace

Photobucket 2007-09-05 @ 10:02:17 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Wow verkligen=D

URK URK URK...Nu måste det hända ngt innan jag storknar.....HATAR HAGA
Snart hoppar jag av o väntar till nästa år o börjar om på nytt.

Hoppa av ngn snälla......

Photobucket 2007-09-04 @ 14:22:15 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Yesss!!!!

Jag slipper Tyska steg 4..Får visst körsång i stället. =D roligt det ialla fall, men jag vill ändå att någon ska hoppa av
på FMG så jag kan börja i stället. Det skulle vara super roligt.....

Äntligen böjar det hända saker hemma i köket, men får nog bo kvar hos mormor en vecka till.

det är allt för nu......

Live, Laugh & Love
                                             <3Jonna<3
Photobucket 2007-09-03 @ 12:30:30 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Bristande Bevis (If you look close enough, you'll find everyone has a weak spot.)

Bristande bevis hete filmen Jag o Joel var o såg, eller "Fracture" som är den engelska titeln.
Den var väldigt bra, väldigt intressant. en psykologisk thriller...

imorgon ska man väl sova, plugga, sura över att helgen redan är över. det har gått på tok för snabbt
men, ja vad ska man göra åt det? ska väl lägga moi o se på tv eller kanske ska man läsa senaste nummret av Cosmo?
image22får se...

Peace out
                                    Jonna
Photobucket 2007-09-01 @ 21:18:49 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

RSS 2.0