Cookie den intressanta fågeln=Dhaha

ja, vad ska man skriva idag då, Jo kan väl säga att det äntligen är lov, igår var man och hjälpte Mathilda färga håret, det vart jätte snyggt, passar verkligen i det. Hehe Idag ska man väl kanske gå på bio me Malin och Mathilda, om vi går får ja väl se vad det blir.

Ni kanske undrar lite över rubriken men det är från när ja o Mathilda var och klättra hon berätta att hennes Kemi/Biologi lärare hade sagt åt dom att gå ut på fågelskådning runt strömmen, och när de kom tillbaka hade Mathilda beskrivit en riktig intressant fågel: "Den hade fyra ben och var väldigt väldigt hårig, den var brun och gick i koppel, den måste vara väldigt unik för den hete cookie." haha vilken minläraren måste fått..

Haha, aja nu ska man gå och göra sig i ordning...Kul att få dra tillbaka klockan då, sova en timma mindre varje dag=( aja.

Peace
Photobucket 2007-10-28 @ 11:07:53 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Plugga eller var Social?? Det är frågan!?!

Ja vilken dag det här har varit och den är inte slut än, vakna klockan sex i morse, gick upp gjorde mig i ordning stack till skolan hade gym o friskvård, körde vollyboll i idrottshallen, kul hamna för en gångs skull i ett bra lag men det tråkiga var att min lins gick sönder så jag såg dubbelt, hade lite svårt att reagera när bollen kom mot mig visste inte riktigt vilken jag skulle slå:S aja sådan händer fick gå med glasögon tills skoldagen var slut, men efter vollybollen var det matte B, räkna faktiskt kanske mycket, bra jobbat av mig tyckte jag, hade lite kul med för Malin, Klara, Fredrika, Jag och Joel som satt på rad hade alla grå tröjor och Svarta byxor, vet inte riktigt varför det var så kul men det var det ialla fall.. Hehe.. Sen var det idrott och hälsa, hade styrka och kondition, min kropp orkade inte med armhävningarna men men jag orka allt annat, hehe kul med idrott sen var det lunch. Sen det skrämmande psykologi provet, närå så skrämmande var det inte det var istort sätt bara att Brainstorma sig i genom det, så det känns som det gick rätt så bra, slapp Geografi provet men får göra det i morgon i stället.. har även en Historia uppsats att skriva klart tills imorgon med, lyckligt vis är den halv färdig så jag hinner nog klart med det i morgon, har ju ingen gym o friskvård i morgon så jag kan ju alltid jobba klart med det då... Efter skolan träffa jag Joel, kul hörde att hans projektarbete gick väldigt bra, mexico nästa då...Hehe aja efter det stack  jag och klättra med Mathilda, klara mina två mål jag hade men nu har jag oxå fått två nya att klara nästa gång jag sticket dit. Kom också på att jag skulle vilja lära mig teckenspråk, kan säga lite saker nu, som typ jag är ledsen, jag älskar dig, ketchup, senap, lampa, heter, brunetter har roligare.. hehe alltid bra att kunna och lite annat..Ska höra i morgon med Syo:n om man inte kunde ta det som någonslags extra kurs för jag vill har Gym o Friskvård på iv.. Men men får höra vad hon säger i morgon. teckenspråk (lampa) säg inte det till någon som inte fattar att det är teckenspråk, kan missuppfattas. okej nu vet ja inte vad jag ska skriva mer så nu ska jag sticka och plugga Geografi, Endogena och Exogena krafter...yey=/....

Live,Laugh&Love

<3Jonna<3


[opaopa.bilddagboken.se]
Photobucket 2007-10-25 @ 21:55:06 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

With Friends Like These.....

Usch vilken hemsk dag det här känns som det har varit...För sov mig i morse, märkte mer o  mer att Hanna helt inte snackar med mig längre, vad sjutton har hänt med dej egentligen? och usch va trött ja är på vissa i klassen som bara nästan vägrar att prata med en, kul att Malin, Johanna, Klara o Fredrika finns i klassen annars hade man väl ingen att prata med.. skulle vara kul om de i klassen faktiskt vill stanna till och prata lite ibland..men nu orkar jag inte älta mer om det, nu måste jag plugga inför geografi A och psykologi A proven som är imorgon eftermiddag.
Hoppas det går bra, det gör det nog om jag sätter mig och pluggar...

så det ska ja göra nu....

Peace yall
Jonna
Photobucket 2007-10-24 @ 17:22:23 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

-A Change of Plans

Vilken dag, kom försent till Geografin i morse, men Johan verkade inte bry sig så mycket om det, skönt det.
Sen var det historia, snart klar med min uppsats har bara diskussion o sammanfattning kvar, bra det eftersom det ska vara klart på fredag. Sen var det lunch och efter lunchen, överraskning, prov i engelska, helt oförberet men men det gick nog relativt bra utan att pluggat något till det. Hoppas jag får godkänt i alla fall. Sen var det Tandläkaren, det gick rätt så snabbt så jag gick upp och köpte toning på stan, ett svart linne och en vit halsduk. sen fick man stå och vänta 20 minuter på att spårvagnen skulle komma, mycket fel på trean nu senaste tiden, skumt. aja sen satt ja och prata men Johanna, Malin och Markus medans vi tjejer satt och vänta på att körsången skulle börja, var lite roligt snack=P hehe... Sen åkte jag ner till stan igen för att träffa Maria, vi stack til gymmet och träna. sen gjorde vi upp ett slags tränings schema vi ska följa varje vecka, eller försöka i alla fall. Man kan ju hoppas att det funkar. Sen var det bara att åka hem och fixa håret, så imorgon ser ja lite annorlunda ut, ni som läser det här får en liten förvarning om vad som väntas, fast Johanna och Malin vet redan:P haha. Nu satt ja mig och kolla lite på Marilyns hemsida och hitta min första del av en novell jag skriver publicerad på hemsidan[http://www.marilyn.nu/ArticlePages/200710/04/20071004114521_-Alla_anvandare-936/20071004114521_-Alla_anvandare-936.dbp.asp] klicka på länken och läs den vet ja, håller på med andra delen, lämna gärna kommentarer med lite förslag om vad som mer kan hända. Behöver lite mer insperation, första insperationen fick jag från Shakespears lektionerna under engelskan. men som sagt lämna gärna insperation och förslag på fortsättning.

Aja nu ska man väl kanske förbereda sig lite för vad mer som händer i veckan: imorgon börjar jag 11.10, skönt sovmorgon, mentorstid, engleska, lunch o sen matte. Sen ska man ner till stan och träffa Maria, dags för gymmet igen, Sen ska jag träffa Emma och sen ska vi gå till Marilyn. Efter det är det väl bara hem och plugga.
På Onsdag ska man väl plugga inför psykologi provet och Geografi provet som är på Torsdag.
På Torsdag, Vollyboll (gym o friskvård) på morgonen, matte sen och efter det idrott och hälsa A, lunch sen psykologi prov och efter det Geografi prov. Sen efter skolan dags för klättring, längtar längtar. Utmanar nog Mathilda på min väg, men hon lär nog inte göra det förens jag klarar hennes. hehe. Sen är det Fredag och helg igen, då ska man ha Geografi och Historia sen slutar man, 12.30 skönt skönt, sen kanske man ska ner till gymmet och träffa maria som man brukar göra på Fredagar, Under helgen har jag inget planerat en så länge men man vet aldrig vad som tycker upp och sen är det lov, vill åka till åland men ingen annan som vill =( tråk tråk. Längtar till jul då ska man åka bort på spa-weekend igen. åker den 23/12 och kommer hem den 26/12 blir borta hela julen. ska bli så kul. Lääängtar verkligen.

okej: Quote of the day: "You have to know your heart first. Then you can risk breaking it."

Aja det var väl det jag vill skriva och berätta kommer inte på så mycket mer just nu i alla fall.Vill se Saw 4 längtar till premiären på den, älskar de filmerna,, eller tvåan i alla fall den är bäst sen kommer trean och sist ettan..

"All around me are
all of your hearts
I still don't know how you got me
through the bad parts

Then you tell me
that even Angels fall
Sometimes when it's quiet...
I can hear you call

When I think of your smile...
You Make Me Home
It could be a million miles
still You Make me Home

By the sound of your voice
You make me home"



---------------------------------------------------------------------

image34
Sugen


Live,Laugh&Love
<3Jonna<3

Photobucket 2007-10-22 @ 22:12:46 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Så var helgen slut igen

skönt me lov om en vecka, den här helgen ha man slappat o varit på skräckmaraton, kul bortsätt från två saker, första dåliga filmen Prey, sen att anna satt o snacka halvt genom den andra filmen som var bättre, men men orkar inte gå in på detaljer men det var trevligt iaf, skönt o klättra på morgonen innan med=D..

nae nu ska man väl gå o göra något nyttigt som städa mitt rum kanske:P hehe...

Peace out
Photobucket 2007-10-21 @ 12:49:01 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Brevik=)

jahoooo va kul det var att lära känna klassompisarna mer ida, roliga övningar....äcklig mat då men annars var det bra, mkt luft mkt prata me klassen... hehe alltid kul att gå lite halvt vilse me när man har orgentering... haha
har lagt upp bilder från det på min bilddagbok [opaopa.bilddagboken.se] kommentera gärna... måste bara säga att ja o alex vann labyrinten första omgången...va duktigt han va på att ge "ledarskap" (kommer inte på ordet för det) när man går i labyrinten med ögonbindel... haha...aja det var det..

orkar inte skriva så mkt mer i kväll men har upptaderat mig lite...känns skönt det....skriver väl ngn annan gång när ja orkar...  

Live, Laugh & Love

<3Jonna<3
Photobucket 2007-10-16 @ 19:48:29 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Skogen? Hell Yeah!?!

Ja då är det dags att åka till skogen snart då, bara en timme kvar, får se hur det går...

akön vecka blir det i alla fall, i dag skogen, i morgon ledig, torsdag, idrott o matte, o fredagen studiedag... typ inga lektioner =D jätte glad... haha... sova hela veckan=P tss... nä nu ska ja göra mig klar för skogs turen....


Peace


Photobucket 2007-10-16 @ 07:00:58 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Hjälp mig snälla

iiiiiiiiiiiiip i morgon ska man åka ut till skogen klockan 8.10 för att lära känna klassen ?
är det så dags nu, aja det är väl bättre nu än aldrig ialla fall,, vad fan är e skalkniv??? den som vet lämna kommentar..... usch usch skogen imorgon blir o ta på sig tjocka vinterkläder, mössa, halsduk, vantar, snöskor, snökläder, haha snygg dans hanna.. tss.. längtar till efter skolan ska på stan kanske träffa emson... skoj skoj, längtar till tosdag, klättring då,, yeyey och på lördag till söndag är det filmkväll.... och bäst ut av allt så är det studiedag på fredag o halv sådan på onsdag,börjar klockan 14 o slutar 15,, ,yes kan dagen bli bättre,
hmmm veckan skullebi bätte om man slapp skogen i kylan  i mörrn..
ska ,man gå på marilyn i morgon?? får se,, igår  var det skönt att bara slappa nte behöva plugga ngt, inget i lördags heller,. då var man o klättra i nästan fyra och en halv timme o sedan ficka en och en halv, dt var skönt att prata av sig lite..... om vad som hänt under vevckan, undra vad kajsa läraren i svenska o engelska säger sen under lektionen,hoppas rektorn har pratat med henne om det som hände i onsdags... usch ja e lite små nervös inför engelska lekionen.. aja säger hon något elakt så drämer jag till henne.... då blir det nog problem=S aja det struntar ja i om hon e elak ska hon allt få...

Aja nu är det färdig bloggat förtillfället bloggar kanske när ja kommer hem från stan...

Peace


<3Jonna<3
Photobucket 2007-10-15 @ 11:36:57 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Quote of the day:

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.-- Eleanor Roosevelt"


Hjälp va trött ja är gick upp halv sex i morse för ja skulle ha vattengympa på ringdansenshälsocenter,
halv sov de där 40 minuterna på vägen dit, men passet med Monkan var jätte kul. sen var det tillbaka till skolan och ha matte, vad mycket man fattar då, när man knappt får hjälp och dt endast är föreläsning. sen var det gympa, klass gympa. hoppade hopprep och sedan badminton, vann ena rundan =D hehe det var kul. sen hoppa vi rep igen o sen lunch, sist var det Psykologi var faktiskt en rolig lektion idag, när vi fick prova på olika sätt att kommunicera jag vet nu att om jag pratar med någon så ska det vara tvåvägskommunikation, asså öga mot öga, då hör man ser personen i fråga ordentligt..  Aja ska väl sätta mig och plugga inför Geografi provet i morgon...


xoxo <3Jonna<3
Photobucket 2007-10-11 @ 15:49:42 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Klättra=Dklättra

hehe kul dt blev på klättringen då, hehe annas ansiktsuttryck var det roligaste ja sätt på hela dagen.
där vart hon allt överraskad... nää nu ska jag väl gå o ta reda på hur ja ska ta mig till ringdansens hälsocenter ir va dt nu heter, önska mig lycka till för ja måste upp tidigt om ja ska åka buss, den går typ 7.02... aja

hejssvejs...
Photobucket 2007-10-10 @ 21:15:40 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

J***a Svenska / Engelska lärare

Hur  kan hon bra stå där vi dörren o vinka mot dörren o säga hej då.
visst jag hade inte gjort läxan men till mitt försvar var ja sjuk hela förra veckan o fick inte reda på läxan förens i
måndags eftermiddag men den dagen han ja inte jobba me det ja skulle för ja sluta väldigt sent den dagen sen i går då, var det skola, sen marilyn o sen satt ja o läste på lite men ja kan inte memorera hur mycket som helst på en kväll ja behöver fler dagarn, jag visste ju inte vem ja skulle vara förens i måndags o nu när ja säger ärligt att ja inte kunnat står hon o viftar med handen mot dörren o säger hej då, sen tyckte ja hon sa : "jag vill inte ha dig här," men kan hört fel..jävla lärar helvete, ursäkta mig men jag är riktigt arg ¨på henne för hon har reta upp mig hela veckan, i måndags var dt under engelskan, jag hörde hon prata om utvecklingssamtal o kom på att ja skulle ha ett med min mentor så  jag tänkte bäst jag skriver upp dt i min mobil kalender så den kan säga åt mig att säga till mamma, samtidigt fråga hon om vi gjort det vi skulle, ja räckte givetvis upp handen för jag hade gjort det så säger kärringen, ska du säga som sitter o skriver sms, sen i tisdags under mentors tiden (hon är min andra mentor='(. )så satt hon själv o skicka sms när karriärvägledaren stod o prata om dt här om högskolan ändras 2010. det tyckte jag var väldigt elakt.  jag hatar henne, jag hatar henne, jag hatar henne.... Hon kan dra åt ******** den kärringen....

Ska bli skönt  att få klättra ikväll i alla fall, me mathilda o malin. kul kul....

det var allt för nu....Peace
Photobucket 2007-10-10 @ 11:22:19 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

"Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon."

         
Photobucket 2007-10-09 @ 00:13:41 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

GE A? Nej tack

Sitter nu i datasalen, skippa Geografin idag för jag har ej kunnat plugga till provet.. haha bra Jonna. Så nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli elva då Historian börjar. Usch men är typ klar med !700-tals grejen, ska bara skriva klart samman fattningen en, vilket sefgt tangä'nfibord....grrrorkarinte stava prdentlit får fixa hema.

Aja L,L&L           Jonna
Photobucket 2007-10-08 @ 10:10:53 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

ett hjärtas illusion<3

åkte till onoff idag med min trasiga hårddisk, kom ut med en ny så ingen musik, inga gamla bilder, inga musikvideor allt e bort. grrr. min gamla vanliga otur. men en ny e bra endå.. efter det köpte ja nya ljus, fry block ljus, två vita o två blåa, sen några mindre i färgerna vit,blått och grönt, vart jätte fint i mitt rum.
Käka på McDonalds idag med, tack vare kussen fick man x-tra pomme o hamburgare +  en mjukglass.. tack för att du jobbar där, alltid trevligt med gratis extra mat xD hehe. kolla in bilder på bilddagboken [opaopa.bilddagboken.se]. Nä nu ska ja sätta mig och se på film, sen är säng dags ska träna mkt i morgon först klättring, senare gymmet och som avslut yoga, som min gympa lärare håller. hehe kul att träffa läraren på helgen. XP.. tss, aja ska gå nu..Peace out...

<3Jonna<3
Photobucket 2007-10-06 @ 19:56:39 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

YEY YEY YEY

Entligen snart klar med Historia grejen om 1700-talet  Sen har man bara den där uppsatsen kvar o gör om medeltiden. usch usch får göra den nästa vecka=P hehe... aja orka skriva mer. kolla in här om ni vill veta mer: opaopa.bilddagboken.se


peace
Photobucket 2007-10-04 @ 23:01:54 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (1) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Super intressant aha

Kul var hos tandläkaren i morse, slipper från o med nu gummisnoddarna, har entligen nästan rak tandrad högst upp, nu ska istort sätt bara mellan rummen ihop sen är det nog klart, vad fort det har gått, har inte ens haft tandställningen ett år en, i januari har jag haft den ett år. skönt skönt då blir man sen av med den. men aj aja aj vad ont jag har i tänderna, ömar ordentligt sen hon tog bort kroken bakom tanden o satte ihop allt annat, (kan inte förklara på bättre sätt).

hmm nu ska man väl kanske göra klart novellen till Marilyn så de kan publecera uppp dne, oj va snyggt ja stvar på slutet..hehe aja orkar inte ändra. aja skriver lite mer senare kanske, om man känner sig lite skriv glad. vet inte riktigt vad ja ska skriva, har fått kort slutning i hjärnan. aja..hörs nästa gång.

~Peace~



Photobucket 2007-10-03 @ 11:13:39 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Har ja bara otur eller????

J***a s**t nu funkar inte min extra hårddisk, som råkar innehålla alla mina bilder, all min musik o alla mina andra filer...
bara otur, först funka inte nya datorn, tog tre månader, sen funka inte internet på tre månader och nu funkar inte hårddisken. jag ska nog inte köpa elektriska saker, det verkar ju aldrig funka som det ska.

urk urk urk...hatar allt som e elektriskt....
Photobucket 2007-10-02 @ 18:18:19 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Örrrk..Grrr...Brrr

Usch vilket tråk humör jag är på. trött, sjuk har feber idag, inte jätte hög som tur är men feber är det ändå så ja kan inte säga att jag är afebril. urk ska till tandläkaren i morgon med, måste gå kan inte bytta tid bara för det har med  min tandställning att göra. usch fryser gör ja med kanske skulle gå och göra mig en kopp te.

Mamma är inte hemma så ja måste sitta vaken o ta emot gårskarln, Elliert ir va han heter, så han kan sätta dit nya kontakter i hallen, sticker ut sladdar lite varstans. Missar Marilyn och utställningen idag.. tråk... om man kunde bli av med febern ialla fall så mådde man ju lite bättre. hoppas ja inte har någon i morgon när jag ska till tandis.

mmm nu var jag sugen på choklad,himla marabo reklam, sitter och ser på ja, jag vet inte va ja ser sitter o shiftar reklam var femte minut eller något. det är ju bara strunt på tv, tills i kväll när finalen av So you think you can dance är. undra vem som vinner... nä nu ska ja gå ut i köket o ta mig en kopp varmt citron te...

xoxo
Photobucket 2007-10-02 @ 14:33:01 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

RSS 2.0