Tjoörk

usch, trött på allt o ingenting just nu? kom nyss hem i från Hanna, såg på film där me Tilda o Lolla, This is England. den var inte så illa men den var inte så där jätte bra heller men den funka. har dessutom idag varit på körskolan o nu anmällt mig, så nästa vecka börjar teorin, ska bli intressant o se hur det kommer att gå. kommer förmodligen att gå samtidigt som Tildis. hehe. får se om man pallar att klättra ihelgen är sååå jädrans trött jämt fasen orkar inge, o ja jobbet ja jobbar på nu, ja vet inte om det är rätt för mig eller inte... vet inte hur ja känner längre. får väl se hur det går imorgon, men nu måste ja få lite sömn i mig....

tjoflöjt på er alla som orkar läsa..
Photobucket 2008-03-27 @ 23:43:36 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Skafferiet, Wayens....JA det e sant

yes jag vill fika, men ingen annan vill, tråkmånsar...örk undrar hur dt går imorgon, första dagen på jobbat...hehe. hoppas på det bästa förbereder mig på det värsta. men ngn som vill fika imorgon hör av er.. skulle bli så glad:D

Photobucket 2008-03-25 @ 21:14:20 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

"If you don't take risks, you'll have a wasted soul."

Ja, det är gött. förutom det extrema vädret, snälla sluta straffa oss, det här är väl världens sätt att ge igen för växthuseffekten men har levt 18 år hur mycket kan jag ha bidragit? vill ha sommar, ge mig sommar. hemskt väder spårvagn har ju spårat ur idag, så det vart gå promenad hem efter stan idag, kallt o snöigt, såg ut som en snöboll när jag kom hem till mormor, där ja träffa Sanna och Jacob, dt var trevligt.
hörde även att Joel köpt bil, grattis till första bilen, snart är det min tur=P hehe ska anmälla mig imorgon, ballade inte att göra det idag så det blir imorgon efter jobbet, och just det ett stort grattis till Mathilda som har fått sommarjobb. får se hur det går för mig.

Nu ska jag se på film...Love Ya<3

btw var i klätterhallen idag,  det var riktigt kul och det gick bra, lite ont i knät men hoppas det går över..How you Doin'?

Photobucket 2008-03-25 @ 19:54:11 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Jag känner mig halv, som ena halvan saknas.

Ja, har nyligen sett I Know Who Killed Me den var väldigt, väldigt bra faktiskt, fick mig att börja fundera lite. Ni som inte sett den än borde verkligen se den, it´s a Scary one men kanon bra, bra gjorde värd 1h42 minuter som det tog att titta på den.  Har också sett Bratz  ja, jag vet lite larvigt kanske men jag kände ja måste se den. Den var faktiskt inte så illa men inte så bra heller den ligger på typ 2.5 av 5. till skillnad från den ja såg ida (IKWKM) som fick en stor klar femma.

Men nä nu måste jag nog gå och lägga mig ska klättra imorgon, måste även göra några ärenden på stan innan jag sedan begär mig för att fixa så jag kan börja ta körkort. så det är nog bra om man får lite sömn, ska försöka upptadera mig mer här, måste bli lite mer aktiv.

Lööööve som Tilda alltid skriver=P


JonnaN
Photobucket 2008-03-25 @ 01:52:33 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

DKNY

ja då var man hemma igen, kom i och för sig hem iförrgår, igår var ja med Emma, vi skulle sett The Messengers men tekniken var inte på våran sida, sen drog ja hem till mormor för att ett påskmiddag, BTW hur gick det me kregert Emma?

idag ska ja iallafall ta det lugnt sen är det en låång vecka fylld me lite olika saker=P

kryssningen gick bra, skit kul, ångrar vissa saker kanske men ja, så kan det gå. haha, nästa gång blir det i maj, har fått en gratis kryssning=P

Ciao
Photobucket 2008-03-23 @ 12:23:52 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små

jepp i morgon, då är dt dags, ska sjunga mitt första solo. hoppas det går bra. sen är dt svenska semenarium och sedan åker jag.. yes yes.lääängtar. ska bli sååå kul.

just nu sitter jag o väntar på att psykologin ska börja, undrar vad jag kommer att få för betyg i den kursen. ajaj hoppas på det bästa.... nä nu orkar ja inte skriva mer på den här knäppa datorn bara det här lilla har tagit mig 10 min att skriva på grund av att skolansdatorer är sååååå sega...


Pejs på er
Photobucket 2008-03-19 @ 13:25:12 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Gunga Med Mej Ängel

ja dagen tog en oväntad vändning, gick på stan hitta lite nya kläder, plus att ja har fått två väskor o en kavaj utav momo. jag hitta även tre jätte fina tavlor på stan som ja köpte o ett skit snygg nagelack, har även köpt nya pennor efter som ja har slarvat bort mitt penskrin. ups, Jonna slarvpelle. mhm men nu slipper ja låna utav alla. nu har ja egna:D gick även till wayens o köpte mig en vanilj latte, den är sååå god på wayen´s.

lite nervös inför torsdagen, mitt första soloframträdande som sagt va, ska sjunga angel me Beverley Mitchell för er som undrar sen ska ja även sjunga himlen är oskyldig blå och Låt mig värma din frusna själ med kören. nervöst men det ska nog gå bra sen på torsdag bär det av till stockholm för en kryssning. ska bli kul.

imorgon då, fika me tilda kanske. om hon kan. hehe...även skola har ja ju imorgon, har vi ngn psykologi ir hur blir det med den saken? aja om ingen vet så får dt väl bli en överraskning i morgon.. aja nu ska ja gå ner o hämta min tvätt...

Ses i skolan i morgon o ja imorgon ska ja försöka att komma i tid... Peace
Photobucket 2008-03-18 @ 19:58:42 Permalink Fashion Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

*pip*pip*pip*shit

jag e så trött på allt just nu, ingen vill göra ngt, ingen vill åka ner till klätterhallen, ingen vill gör ngt, usch vilket tråkigt folk... grrr. trött på det här behöver ju ta mig till klätterhallen. men man vill ju inte precis klättra själv, grr jobbiga personer. hat hat hat... aja får se hur dan artar sig..


PZ
Photobucket 2008-03-18 @ 13:46:19 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Låt värma din frusna....

grr trött? ja vill sova men måste hitta ngn som kan följa me till klätterhallen i morgon eftersom ja missar klättringen på torsdag. ska ha mitt första solo framträdande, yes yes får se ´hur det går.

men gaah ja e trött, skola idag, missa första lektionen, haha aja sånt händer, annars har ja bara sovit i genom skolan o sen tränat inför torsdagen, efter skolan var ja o träna på dansen, dt var kul den verkar sitta, sen vart det promenad hem i slasket me Jonas, kändes som ja hade en hel sjö i skon när ja kom hem. hoppas det e borta tills imorgon aja ska se om ja kan få tag i ngn som kan hänga me till klätterhallen imorgon o sen sova..Zzzz


Peace<3
Photobucket 2008-03-17 @ 23:02:29 Permalink Dans=D Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Wish You Were

yes i do, ja om ca en timme ska man be ge sig mot Tilda då för att se melodifestivalen, mhm ska väl bli kul,
förutom det ja känner  mig bara öööörk. vill göra ngt men vet inte vad ir jo lite kanske ja vet men aa, dt e en önskning, får väl se om den går i blom ngn gång.
aja måste dra ner till mormor en sväng...

BejBej
Photobucket 2008-03-15 @ 17:49:06 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

The Heart Of Life

yes, you know, it's achy, usch mår inge bra förtillfället, trodde ja skulle svimma för en stund sen.
men det verkar inte bara vara det som får mig att må dåligt det är något annat som ja inte riktigt kan sätta fingret på, ska sätta mig o spela lite gitarr se om det kan lätta lite på det ja känner.

image38

Love ya..
Photobucket 2008-03-14 @ 13:47:40 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Det är förvånadsvärt faktiskt.

The little things, you do to me are
taking me over, i wanna show ya
everything inside of me
like a nervous heart that, is crazy beating
my feet are stuck here, against the pavement
i wanna break free, i wanna make it
closer to your eyes, get your attention
before you pass me by

So back up take another chance
Don't you mess up I don't wanna lose you
Wake up this aint just a thing that you
Give up don't you say that I'd be
Better off, sleepin by myself and wonderin
If im better off, with out you boy

So don't just leave me hanging on
Photobucket 2008-03-13 @ 23:05:42 Permalink Dans=D Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Att vi drömmer gör att var och en av oss lugnt och stilla kan vara galen varenda natt i hela vårt liv.

ja vilken slapp dag,typ bara slappat hela dagen. skönt men nu känner ja att ja vill göra ngt.
Only one problem, you know...what to do?

I Want you to Want me, I Need you to Need me


om livet kunde vara lika lätt som den låten, men ja ibland e dt väl bra att det inte är det. aja måste komma på ngt att göra imorgon, har ingen lust att sitta hos mormor halva kvällen bara för mamma ska ha gäster. usch börjar bli dags att flytta hemifrån, om typ ett år. yes,yes vill gå ut gymnasiet o flytta hemifrån, följa mina drömmar o mina mål.

ja, jag har suttit o tänkt mycket vilket inte e så bra märker ja, aja hoppas på att det blir en bra helg...

Pejs.

Photobucket 2008-03-13 @ 19:13:33 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

"Life isn't about waiting for the storm to pass . It's about learning to dance in the rain."

Ja, vilken dag, dagen började med att ja försov mig o kom typ 15 minuter försent fast matte läraren verkade inte märka ngt, så ja typ sov egenom den lektionen, sen var det gympa men ja var inte med så ja o johanna gick o satte oss i datasalen en stund o sen var det lunch, sen satt ja o snacka me klasstjejerna en stund innan ja stack hem för att då träffa sanna o jacob, efter det drog ja ner på stan för att kollar runt lite o fika me Tilda, sen hem igen för att fixa lite o sen ner till stan igen för att träffa Jonas o Erik, så vi kunde träna på dansen fast det vart nog mest Jonas som körde på haha, men det var kul, sen kom man hem så nu blir det väl sova för ja e skit trött, lång dag i morgon. skola, stan, köpa ny mobil förmodligen och sen träffa Emson. yes yes...

Good night people, see you all tomorrow.
Photobucket 2008-03-11 @ 22:28:54 Permalink Dans=D Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

StreetAngel, yesyes

Dans o sång,det var min måndag det...


uppdatering mer kommer
Photobucket 2008-03-11 @ 11:51:50 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

Of Mice and Men

Ja, nyss sett klart den film, sitter och väntar på att jag ska få träna på låten jag ska sjunga under påsksamlingen..och yes yes jag ska sjunga solo, hmm, undra hur det kommer att gå, e nervös blir första gången jag sjunger solo, dt e liksom skillnad på att sjunga inför skolan o sjunga singstar med kompisar.. yepp yepp
men sen är hem hämta dans grejerna o dra till dansen, träffa dans folket ;-P haha, känner mig så trött idag borde kanske tagit det lite lungt i helgen, aja det var väl värt dt hade ju kul hela helgen, men sådant f¨år man sota för när det blir måndag, jajamensan...får nog ta det lite lugnare nästa helg så ja slipper må så här som ja gör idag. det är inte kul kan ja informera för de som aldrig känt så..


men men nu ska ja väl leta reda på Elisabeth o börja träna.


Peace and Love (John Tucker Must Die)
Photobucket 2008-03-10 @ 14:59:12 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

What Would You Have Changed?

Jag fick frågan idag, vad skulle du ändra på om du fick gå tillbaka i tiden?


jag började fundera och kom fram till att jag inte skulle vilja ändra på något, för gjorde jag det kanske jag inte skulle sitta här och skriva det ja skriver nu, jag kanske skulle vara någon annanstans, ensam ir i grupp. vem vet? jag vet inte och jag vill inte veta. jag är glad att mitt liv är som det är och att jag har folket som är i det är just de ,de är...

Helgen har varit bra, den började i fredags med tjejkväll hemma hos mig med tjejerna i klassen, det var kul, tack för presenterna, de var jätte fina. sen i lördags, var det hos malin, sjöng singstar, malin o ja ägde svenska hits o 90-talet. haha..det var skit kul.. men gu va trött ja vva när ja kom hem. va inte hemma förens typ 2.
så ida har man försökt att vila men var tvungen att dra mig ner till stan en stund efter som man lovat att man skulle göra det. snark, as trött så nu blir det försöka göra klart svenskan, hur nu det ska gå till aja...


Ses i skolan i morgon eller på dansen=D


Love ya<3
Photobucket 2008-03-09 @ 22:29:29 Permalink Allmänt Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

I Afton "blir det" Mord

vilken vecka vilken dag, äntligen är man 18 år. tjoho,
märkte att det var ett tag sen  ja upptadera bloggen, har varit så upptagen men eftersom ja försov mig idag o missa klättringen så fick ja lite tid. vad är det som har hänt i veckan då?

Måndags: Skolan, två lektioner, sen stan o träffa Emma och sist dans
Tisdag: Skola, två lektioner igen=D, sen drog mor med mig till maxi, sen ner till klätterhallen och efter det träffa ja Lollo, Jonas och Erik.
Onsdag: Friluftsdag, skönt o på kvällen var det Teater; I Afton Mord. den var kanon bra, listade faktiskt ut vem mördaren var men ja van dessvärre inget.=/
Torsdag: Jag fyller 18 år
Fredag: Mysig filmkväll hemma hos mig.
Lördag: Fest hemma hos Malin(tror ja det var)
Söndag: ta igen mig för skolveckan=D

det ska förhoppningsvis bli en fortsatt skön vecka:D

Love ya'll

Jonnatastic<3
Photobucket 2008-03-06 @ 07:55:34 Permalink Hit me with a Comment (0) Trackbacks ()

Du glömmer väl inte----->

RSS 2.0