Drum Roll Please...

Ja, vad har hänt sen sist ja skrev? Lite allt möjligt tror ja, sen sista inlägget har det ju varit fika me tjejorna i klassen, trevligt trevligt, sen har det varit klätterhallen, Streetdans, vilket är hur kul som helst är så glad att ja började med det, absolut inget ja ångrar. hänt mer?? jo har köpt ett par nya adidas skor, vita skit fina=D jaja ja vet att ja är en skonörd, men ja är tjej och snart 18, behövs det sägas mer??? trodde väl inte det.


Idag har man sovit för det var ingen skola, utan var hemma o sov, och sen plugga ja faktiskt en stund, fick även reda på att det bara är iv i morgon YES, har även varit i klätterhallen idag, kul som alltid, kommentarerna idag:

O - Namn som ska stå på kortet?
M - Mathilda Sjögren.
J - Sjögräs.
M - Ja sjögräs, haha.
O (tänker) "hmm sjögren eller sjögräs."
M - Vart det jobbigt nu?
O - Hihi

XDXDXD kunde inte blivit roligare:D haha föresten var och klättrade i tisdags med roligaste händelsen då var att vi tre var väldigt trötta och väldigt flumma, det hela slutade med att vi vart får, ett rosa/blått, ett bajsbrunt och ett naket får. 
Snabb sammanfattning:  Rosa får har snått Blåa fårets ull och gjort sig en tröja och väntar på att blåa fåret, som nu är ett naket får ska få mer ull så rosa fåret kan få ett par blåa byxor, medans Mathilda (Gullig och bajsbrun) är kär i Edward ( liten, gullig och svart).. haha

JA så det kan gå när man är övertrött och går till klätterhallen:P och just det, din lilla hockypuck, det är ju visst sant, din lilla lilla hockypuck, du ska då allt få för du är en sådan hockypuck.

Haha men nu ska ja lägga mig och läsa klart, eller försöka läsa klart svenska boken. vilket är en väldigt trååååkig bok. men måste man så måste man.

XOXO

ClimberGirl<3<3

(PS. kanske bara kanske är dt något....*Godis* alltid kul att tänka på Goldfish. DS)

Hit me with a Comment

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0