Usch va jobbigt det blev

aja, ja e trött vet inte vad ja håller på med, kom hem för en liten stund sen från webbdesignen, sket i fotograferingen, vill fasiken inte vara med, skolan kan ju liksom inte tvinga mej iaf. men ja stack iaf hem efter lektionen för att käka, var dö hungrig, har ju inte ätit något sen tandläkarn i går typ, han spände så hårt. ajaj, gör fortfarande lite ont i munnen, men det går nog över annars så är det ju bara till nästa fredag, sen åker den ju iaf=D yey. läängtar.

så nu sitter ja här o funderar lite över mitt samhälls uppsats grej, har fått lite idéer o ska försöka få det funka. väntar på att klockan ska bli dags så religonen börjar, hehe..nae úsch e trött. känner mej lite sjuk med har ont i halsen o lite huvudvärk oxå, vet inte om huvudvärken kommer från tänderna eller om det är något annat. känner mej matt med, har inte lust att bli sjuk, kommer missa för mycket i skolan då. det får ja ju inte göra, det är ju bara illa.

nae till andra tankar, undra vad man ska göra på religonen idag? funderar på att ta me laptopen till skolan. hehe just det på fredag ska vi förmodligen lära oss att publicera websidan som vi jobbar med, alla jobbar ju med en egen. ska bli kul. är inte färdig än men men, det är bara jobba på, detta är ju bara test, den är ju inte förens på slutet ens riktiga ska komma upp. läängtar tills ja kan allt det där och kan göra mina egna webbsidor. ska bli kul, hoppas ja på iaf.

Just det, musiken igår var riktigt rolig faktiskt, hehe har lärt mej, va heter det, ändra tonart? hmm minns inte men det är när man ändrar från typ F till C och så vidare. har ändrat om This is me, så nu ska ja lära mej den ordentligt på gitarr. hehe det lär nog bli bra.:D, på tal om det borde kanske säga till musikläraren om det, att ja vill ha den i en annan tonart en den som faktiskt står. ajja får fixa det sen.

oj va långt detta inlägg blev. hehe,. skriver mer sen. efter religonen kanske, om datan åker me till skolan, eller så kommer ja säkert hem efter den lektionen o e hemme tills företagsekonomin börjar. pallar verkligen inte matte idag=S
men får snacka me matte läraren. men nu måste ja sluta o fixa lite små saker innan ja drar tillbaka till skolan igen.

TTYL!!!!!


Hit me with a Comment

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0