Tisdag laptop dag

haha ja blev förvånad när ja kom till samhällen idag, haha, alla har fått låna en laptop att ha under lektionen att söka o på börja skriva våra uppsatser. :D glatt överraskad. haha därav ja bloggar líte nu under lektionen. läraren är ju ändå inte här så. för sov mej dock lite idag me, men bara fem minuter, inte så farligt. har dock bara två lektioner idag en då, Samhäll och Instrument och sång, + mentors tid men ja ser inte det som en lektion, så dagen e rätt så soft, dock långa lektioner. samhällen är ca 2 timmar, instrument o sången är ca 3 timmar, typ, på ett ungefär. är hungrig med, god mat är det, potatisbullar tror ja det stod. det e gott, länge sen ja åt. men under lunchen måste ja springa o leta lärare för att göra en plan på allt ja har missat så ja kommer i fatt me allt det. plugga ju lite i helgen men det blev mest projekt och teori.
Måste ta tag i körkortet igen, var ett tag sen ja körde o det, så nu ska ja börja plugga, emma har ju teori prov o uppkörning i slutet av den här månaden, Lycka till gumman ja tror på dej och jag vet att du klarar det bara du vill:D

Nae nu måste ja väl återgå till samhällen och försöka skriva klart syfte, metod, frågeställning, och blablabla, varje gång ja tänker så blir allt ja hör efter ett tag, blablabla. illa. hmm e kaffe sugen med, skulle vara dö gott me en chailatte från wayens. just det har dans ikväll med, har ju inte kunnat gå på två veckor så i kväll måste ja nog gå.
Men nu ska ja åter gå, skriver mer sen.

TTYL!!!!!!!
Det här är ja just nu:P haha. plugg plugg.Samhäll är kommer ja:D

Hit me with a Comment

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0