Onsdag

Oj vilken dag, vakna iaf i tid idag, kom tio minuter en jag trodde till min lektion. haha jag kände mej mycket glad över mej själv.
Dagen börja med Webdesign, har visst missat lite där men det skulle ja fixa på fredag. det känns bra.
Efter den lektionen hade ja möte, möte me ns-arbetslaget, mycket intressant, fast var mest prat om öppet hus men även lite snack om må-bra dagen.
Sen var det Religon, prata me läraren, trodde han typ skulle ge mej värsta utskällningen men det gjorde han inte, men har prov imorgon som ja har väldigt svårt att koncentrera mej på att plugga på. haha ja måste skärpa mej så ja, plugga när ja skrivit klart det här inlägget.
Efter religonen, som ja för den delen nästan sov igenom, hum illa. men drog hem till mormor och käka, tog det lite lugnt innan ja gick tillbaka till skolan för företagsekonomin, har gjort upp en liten plan o vilka uppgifter ja missat som ska göras så jag kommer i fatt igen, blir att plugga det i morgon efter skolan. Är snart klar me dagens uppgift som ska in idag med för den delen. Sen idag har ja typ bara pluggat och hämtat mitt yvesrocher paket:D me like, fick massa fina presenter där i med:D haha..ska hämta ellos paketet i morgon. 

Vad som händer imorgon:

Skola, Religon, prov i hinduismen. efter det har ja hål så då ska ja dra ner till tingsrätten för att göra rättskunskaps läxan, förhoppningsvis, skulle gjort det idag men orkade inte. var så trött. sen är det svenska, projekt, måste skriva klart budgeten. väldigt viktigt,  Ska oxå hämta ut paketet. och även plugga. mycket plugg nu. hum när får man fritid. på fredag.
Tjejkväll ska bli kul. lääängtar girlz. hehe..

nae nu ska ja återgå till pluggandet. 

TTYL!!!!

Hit me with a Comment
Postat av: Miiicka

Lycka till på provet imorn :D

och det ska bli kul på fredag. thithi

2008-10-16 @ 00:32:27
URL: http://brorbob.bloggspace.se/
Postat av: Kickan

Hur är det med dig tjejen?:P

2008-10-16 @ 16:16:30
URL: http://kick86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0