Tisdag, skoldags

Usch mår inte så bra idag, mormor kanske har smitat mej:S hoppas det inte är något..Just nu har ja bara väldigt ont i huvudet, har tagit panodil så ja hoppas det går över tills samhällen börjar, skippar rättskunskapen känner inte att ja kan göra provet när mitt huvud känns som det gör. men måste till samhällen o sätta på ett smile och hoppas att skoldagen snart är slut och att det snart blir antingen helg eller jullov. Jupp julkänslorna börjar komma, och funderingar till vad man ska ge mormor när hon fyler år, en hemlis, Joel ska ge henne en smart present, skit gulligt av honom...

Men men nu till något annat, ska ta dag och börja göra klart undersökningen till min samhällsuppsats, skicka frågorna till bloggare och andra. får se hur allt det här blir. dags att sätta igång me allt under lektionen sen, den är ju två timmar lång typ. världens längsta samhälls lektion typ. men jjaja. så blire väl ibland. inte långt kvar till jullovet, typ 6-7 veckor kvar.

Data nörden Ja ska plugga idag. Ja ser mycket fel i den meningen, ja e ingen data nörd, kan typ nästan inget om datorer förutom word programmern, design o hur internet funkar. men det måste man ju kunna om man ska kunna sitta vi en data/blogg=p. Ska ja plugga idag, skulle vilja säga nej det kommer ja inte göra, men det måste ja så jag har inget val. lär iaf jobba me Samhällen. kanske fixa lite me Webdesignen, det är sådant som märks..

Nae nu ska ja dricka upp mitt kaffe och hoppas att huvudvärken släpper helt snart. 

Ja mellan mina favo personer.
Imorgon klipps håret kort,det kan ja lova, hoppas ja blir nöjd, men inte allt för kort, bilder kommer absolut dyka upp efter åt, före och efter bilder:P 

Lööööve YA<3

TTYL!!!!!

Hit me with a Comment
Postat av: Lovisa

Okej. Så kan man ju också göra, smart! Ja, vissa second hand tar ju till och med och ger folk en slant för att de lämnar saker där, men då ska det vara bra grejer. Fast i stan rä det ej så, här där jag bor, men jag har bokat tid så de ska hämta det så slipper jag cykla med alla saker. :)

2008-11-04 @ 11:39:52
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv: Tack så hemskt mycket, jorå allt är toppen :)

2008-11-04 @ 11:46:11
URL: http://jiggly.blogg.se/
Postat av: fia&emelie

Roligt att du vill vara med =)

2008-11-04 @ 12:29:14
URL: http://humorsajten.blogg.se/
Postat av: Emma

du, du är bra <3 älskar dig

2008-11-04 @ 14:38:47
URL: http://battleofone.blogg.se/
Postat av: humorsajten

Hej! Allt bra?

2008-11-04 @ 20:54:10
URL: http://humorsajten.blogg.se/
Postat av: Jonnee

svar: tack :D

2008-11-04 @ 21:15:08
URL: http://jonnee.blogg.se/
Postat av: Spiderchick

fanx för din snälla coment =)

2008-11-04 @ 21:36:58
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0