Det är tropisk hetta i snö vädret

Sitter här framför datorn och kan inte sova, har tänt aroma lampan så nu doftar det tropisk hetta. ska köpa hem fler dofter det är så avslappnande plus att rummet luktar så gott sen. vill inte öppna fönstret nu när det snöar o är mellan -4 och -6 grader ute. brrr kallt är i alla fall glad att jag börjar tio imorgon så nu denna period har ja sov morgon:D me like alot.


E super sugen på Pizza oxå, en gyrospizza me sallad eller kebab pizza Fresh. haha mums va gott. inte käkat det sen sist med Simon. som för den delen faktiskt snart kommer till norrköping:D haha det gillar man med.

Dock åker emma iväg på tisdag och blir borta i två hela veckor, hur ska ja överleva utan henne? det är en viktigt fråga som ja inte har något svar på..Men har ju iaf Simon:D


Haft en toppen eftermiddag kväll igår. ni ska bara veta, kan inte säga för mycket för det är hemligt som sagt men vi tre vet. :D always...det måste göras om flera gånger. eller hur emma? vi ska skaffa egen bil, helt klart. haha

Nae nu ska jag nog lägga mej o läsa lite och kanske somnar man, fast ja är ju inte trött. hmm dilemma, eller så är man uppe hela natten me simon på msn:P haha..får se vad som händer.

TTYL!!!!

Föresten gillar ni nya headern?


Hit me with a Comment
Postat av: Anonym

<3

2008-11-26 @ 17:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0