September vart e du?

wow vad tiden går fort asså. Gick ju till skolan idag, sprang omkring i morse, först till skolsköterskan, som btw skrämmer mej lite i mellan åt. hmm ja vet inte varför men hon gör det. sen vart det gå till Syo:n prata med henne efter det springa ner o försöka få tag i EB, gick lyckligtvis, sen satt ja mej och snacka med A i ns2, haha vi hade lite kul där innan man drog till lunchen.
Haha K vart sur för vi stack i från hennes lektion men det fick mej att hinna käka innan Tandläkaren som idag gav beskedet att i September åker tandskrället bort, där av rubriken. ska bli skönt sen när den åker bort. efter det var det tbx till skolan för Engelska lektion, varv ja har fått reda på att ja inte kommer kunna vara med på redovisningen för att kören har gen.rep den tiden. haha skönt. sen vart det sitta me M, N och G tills kören började, snacka om segt ja o N kolla på klockan exakt var femte minut, vet inte hur vi lyckades men det gjorde vi. haha..
sen var det som sagt kör, me alla förvirrade personer, nae det var lite elakt men vi ändrar oss ju hela tiden om vad vi ska sjunga o allt. haha, men sommar medlyn ska vi iaf sjunga. det ska bli kul. sen drog ja hem till mormor o käka efter det hörde T av sig så ja tog en promenad me henne o hennes vovve:P skönt att ta en tur runt strömmen.
Sen gick ja upp till momo igen o träffa I, det e tydligen hon som har de söta små hundarna Myran o Maria? kommer inte ihåg va den andra hunden heter, jag o namn asså det funkar inte. sen hamna jag här. det var min dag kort o gott.

just det har fått reda på att på torsdag ska man till Sthlm, skoj, gå på dramaten o grejer. hehe något att se fram i mot i veckan, nästa veckan har man primavista prov, undra hur det ska gå, hoppas på det bästa iaf.
dagens outfit kommer i ett annat inlägg.


Löööööööööve J

Hit me with a Comment

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0