Saigon Sunset

usch vilken tråkig dag detta har varit, ir tråkig o tråkig beror väl på hur man ser det.
 vakna sent, vart göra sig i ordning o sedan gå till mormor för att käka vart att ja spendera större delen av dagen där eftersom ja inte hade något bättre för mig att göra. Sen fick ja iaf följa me till Coop, det var kul träffa I där har inte sett henne på jätte länge, synd att hon jobbar hela helgen, annars kunde man ju gjort ngt.

aja såg förut klart säsong 10 av Americas Next Top Model, jag säger så här; för en gångs skull vann rätt person och det var de bästa kvar till slutet. skit bra säsong, sen såg ja senaste avsnittet av Boston Legal, skit bra. hahaha så bra serie att den är värd att följa, ska så köpa säsong 4 när den kommer ut på dvd.. har ju alla andra så varför sluta där?

ja, vad mer ska man säga, kom på förut att ja ska till tandläkaren på måndag, törs man hoppas på att tandställning åker bort. tror inte det men önskar. man vet ju aldrig han sa sist att de satt in den avslutande tandställningen, någon som vet vad det betyder? för mig betyder det snart dags att den ska bort. Läääängtar tills den dagen kommer.

aja orkar inte skriva mer nu, bilder dyker upp senare...

Löööööööööve Jonna

Hit me with a Comment

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0