Hej bloggis

nu skriver ja igen, sitter i skolan har fått min gym o friskvårds dress btw, den är het:D haha  har oxå fått reda på att ja har fått VG i den kursen:D det för mej alltid glad så här på morgonen. om typ tio minuter ska man samlas i sal 14 för att se på uppträdandena vi gjorde i början på året. ända lektionen för ida:D skönt, imorgon har ja möte och kör, och sen på torsdag slutar jag.- det är skönt. ska även till klätterhallen idag:D det var ett tag sen. ska bli kul. läängtar. hihihi hoppas ja inte skadar mej bara, har btw börjat fundera på om man kanske skulle börja dansa krump ir cheerleding eller både óch, ja  känner att ja saknar dansen sååå mycket, o då menar ja dansen, inget annat;P haha.

varmt väder är det idag me, hoppas min körlektion går bra ja har ida sen. man vet aldrig med mej. hehe. hoppas att det blir bra. ska nog sitta ute sen innan klättringen o njuta av solen:D om ja törs har ju redan bränt mina ben, vet inte hur ja lyckades men det gjorde ja- typsikt mej, ja lyckas med allt som ingen annan gör, ja e verkligen kärrninga mot strömmen, eller hur man säger. gäsp- är lite trött fortfarande, just det grilling på fredag för att fira att det är sommarlov, inte illa. 

men nu ska jag försöka göra något nyttigt, ir lättare sagt, gå till sal 14. skriver sen, förhoppningsvis.


Löööve J

Hit me with a Comment
Postat av: Sweet 16´s blogg

härligt

2008-06-03 @ 11:06:04
URL: http://performance.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Sv: Min dag är helt fantastisk! Din då? :)

2008-06-03 @ 14:23:18
URL: http://typperra.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Okej. Ja, den är bra! Nu blev jag lite godissugen bara för du skrev Chocolat! ;)

2008-06-03 @ 15:35:58
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Anonym

hoppas att du har haft en skön tisdag..här har solen lyst hela dagen,,,skönt att man kan njuta av kvällen,,får njuta av dagen i morgon i solen,så är det när man jobbar skift,,Har du gjort något skoj denna dag?

2008-06-03 @ 16:42:29
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Diana

idag har det inte hänt nått speciellt... har vatt och jobbat som vanligt..

2008-06-03 @ 22:33:14
URL: http://daja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0