a.n.g förra inlägget

ja vet att ja det inte kan vara lätt att tyda förra inlägget o det här lär väl inte hjälpa så mkt men det hjälper mej för ja mår bättre av att skriva av mej det.

ja kunde inte sova inatt så det blev skriva en ny låt text o sen runt fem snåret i morse gå en promenad, kom hem rätt så nyligen, men ja kom fram till detta: De vill tydligen prov köra den innan dom vet att det är just den dom vill ha. och ja tror det stämmer, när ja väl tänker efter, tänker tillbaka på tiden i början på året. bitarna faller mer på plats. ja, det hände det som hände, det är inget mer med det. visst ja lär väl ha min tankar, Tänk om. men just nu leker ja tänk om leken positivt, tänk om ja hade ångrat mej om ja gjort det? på så sätt istället för tänk om det kunde varit ja!?! ja fattar inte varför Tänk om måste vara negativt när det lika gärna kan vara positivt. ja orkar helt enkelt inte mer, nu är det slut, fenito, over, dunzo.

ja kommer väl visserligen ha mina tankar kvar om det hela ett par dagar till men det är ju så, går inte att ja så mkt mer åt det än att hitta på lite roliga saker att göra för att inte tänka på det så mkt.  Som ja hoppas att ja kan sova över hos E på torsdag till fredag och att vi kan träffa C, o sen på kvällen sitta ute, lira gitarr. vi hade ju så mysigt igår E och ja när vi satt på hennes nya filt hon fått o spela gitarr o larva oss med kameran eller kamrorna=P, lägger nog upp lite video bloggar där ifrån sen, när datorn vill funka som den ska, just nu verkar inget usb uttag funka som det ska. men men det löser säg nog brukar göra det. och så kanske låttexten tycker upp ja skrev förut. vem vet? hehe i know=P

´nae nu funderar ja på om man kanske skulle försöka få lite sömn har ju som sagt varit vaken hela natten på grund av alla mina tankar. men men får väl se. skriver sen, får väl se om man träffar E sen o hänger på henne när hon ska köpa sin nya kamera.:P hehe TTYL!!

Miss me, Löööve me, Comment Me............... J

Hit me with a Comment
Postat av: Lovisa

Tack så mycket! :) Jag blev riktigt nöjd med mina fynd!



Okej, en kamera.. Vad för någon är du ute efter? En system eller en vanlig digital? :)

Jag ska ut och springa idag, jobba eftermiddag. :)

2008-07-16 @ 10:01:16
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: petrich - me gossip and fashion

haha, aw! okej :)

2008-07-16 @ 12:17:33
URL: http://petriiich.blogg.se/
Postat av: petrich - me gossip and fashion

ok. :)

2008-07-16 @ 12:17:58
URL: http://petriiich.blogg.se/
Postat av: Sweet 16´s blogg

nice :D

2008-07-16 @ 12:24:33
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Carro

Sv: ja, det är kul =)

ha en trevlig dag

2008-07-16 @ 13:35:30
URL: http://carrolovesbill.blogg.se/
Postat av: Anonym

ha en bra kväll

2008-07-16 @ 18:37:02
URL: http://mmelina.se
Postat av: bea

hoppas allt är bra med dig! :)

2008-07-16 @ 23:04:01
URL: http://beisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Du glömmer väl inte----->
RSS 2.0